Szekeres Viktor

Amerika újabb koreai filmet dolgoz fel

Újabb ázsiai film remake-je készülhet el Hollywoodban, azonban ezúttal nem egy horrorfilmet kívánnak amerikanizálni, hanem egy természetfölötti romantikus és komikus drámát.

Chris Columbus, a Reszkessetek, betörők!, a Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van és a Harry Potter és a bölcsek köve rendezője tavaly a Villámtolvajjal próbált elindítani egy új, ifjúsági filmsorozatot, de a jelek szerint ezzel kudarcot vallott. S ezt a kudarcot új filmjével próbálja feledtetni, mely a Deadline értesülései szerint egy koreai alkotás feldolgozása lesz.

A Hello Ghost című Kim Young-Tak által írt és rendezett filmet Koreában decemberben mutatták be, s története egy fiatalemberről szól, aki balul sikerült öngyilkossági kísérletének eredményeképp elkezdi látni a szellemeket. Kisvártatva a srác ismét rátalál élete szerelmére, azonban, hogy boldogsága beteljesülhessen, meg kell szabadulnia az őt követő négy szellemtől, s ehhez teljesíteni kell az utolsó kívánságaikat. "Miután láttam a Hello Ghostot, rájöttem, hogy teljesen rabul ejtett a film, mely remekül ötvözte a komédiát, a drámát és az érzelmi húrok pengetését." - foglalta össze élményét a rendező.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • opeca #4
    Amúgy vicc, de amikor a villámtolvaj előzetesét néztem, amíg a medencénél voltak és csak annyi volt, hogy kurva sokáig tud lent maradni a gyerek, még fel is keltette az érdeklődésemet. Nem azt gondoltam, hogy mondjuk olyan lesz mint a Nagy Kékség, de egy komoly filmet néztem volna ki belőle, ehelyett egy se füle se farka jött ki belőle.
  • opeca #3
    Most komolyan, de tényleg, Chris Columbus megcsinálja a villámtolvajt. Leül a székbe, hogy végignézze a vágott verziót. És akkor a végén csettint egyet, hogy hej de kurva jó lett? Vagy mégis mire számított? De megkérdezném tőle.
  • IMYke2.0.0.0 #2
    Maradnék az eredetinél.
    Amerikai zsírpacnik: inkább valami eredetivel rukkoljatok elő!... Ja, hogy az meg nem megy? Így jártatok.
  • cateran #1
    Ghost City?