Szekeres Viktor

Jön a Zombik a robotok ellen mozifilm

Miközben Jerry Bruckheimer egy robotos képregény feldolgozásán töri a fejét, egykori alkotótársa, Michael Bay is megszerezte egy robotos füzet adaptálásának jogait. Utóbbiban azonban zombik is vannak.

Hollywood úgy tűnik nemsokára sikeresen összehozza a manapság egyre divatosabbá váló élőholtakat (azon belül is a zombikat) és robotokat, hiszen a Deadline információi szerint a Sony Pictures megvásárolta az IDW kiadó képregény-sorozatának, a Zombies vs. Robots-nak a megfilmesítési jogait. A forgatókönyvíró J.T. Petty dolgozta fel a Ashley Wood és Chris Ryall által készített képregény alapjait az Inherit The Earth című szkriptjének megírásához, s ezt a történetet fogja felhasználni a Sony stúdió a Platinum Dunes produkciós cégen keresztül szerzett projekt leforgatásához.

A Michael Bay-féle Platinum Dunes birtokában lévő történet szerint a bolygó utolsó életben lévő emberéről, egy fiatal lányról szól, akit egy csoport robot véd meg az intelligens és fejlett zombik hadától. Bár nyilvánvalóan Michael Bay csak producerként kerülne kapcsolatba a produkcióval, érdekesség, hogy korábbi producere, Jerry Bruckheimer nem is olyan régen ugyancsak megszerezte egy hasonló témájú IDW-képregény, a World War Robot mozis feldolgozási jogait.

Az eredeti Zombies vs. Robots képregényes minisorozatnak egyébként már kiadták a folytatását is, Zombies vs. Robots vs. Amazons címmel.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rotyoka #8
    Hmm ebből valami nagyon jó is kisülhet
  • Locutus51 #7
    Plants vs. Zombies mozifilmet szeretnék.
  • Zombee #6
    Egyet értek. Merész húzás A kategóriás alkotóktól, de tuti szórakoztató lesz.
  • winnie #5
    végre valami eredeti.
  • KRTuning #4
    Ez kéééész.
    Valaki nagyon beszívott.
  • dzsagon #3
    szánalmas
  • richard45 #2
    Én meg már azt hittem valami Asylumos agymenet lesz megint.
  • immovable #1
    Micsoda marhaság. o.O