Szekeres Viktor

Látványos lett a Thor vadonatúj előzetese

Bő két hónap múlva láthatjuk itthon a Thort, mely a Marvel Studios legújabb képregény-adaptációja lesz. A film természetesen abban a reményben készült, hogy idővel egy sorozat kerekedjen belőle.

A Paramount Pictures és Marvel Studios alig pár perccel ezelőtt tette elérhetővé a neten a Thor második hivatalos előzetesét, melyből talán még jobban átjöhet a szuperhősös képregényfilm hangulata. A konverzió útján 3D-ben és 2D-ben is bemutatásra kerülő filmet Amerikában csak május hatodikától láthatja a nagyérdemű, azonban itthon már április 28-án bemutatja a UIP-Duna Film.


A Thort a Shakespeare-filmjeiről híres Kenneth Brannagh rendezte, a főszerepet pedig Chris Hemsworth alakítja, neki pedig olyan nevek fognak asszisztálni, mint Natalie Portman, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins, Rene Russo, Stellan Skarsgard, Jaimie Alexander, Kat Dennings, Ray Stevenson, Josh Dallas, Tadanobu Asano, Idris Elba, Clark Gregg and Colm Feore. A Thor egyébként a nyári képregényfilmek előhírnőke lesz, hiszen júniusban a Zöld Lámpás, júliusban pedig Amerika kapitány érkezik meg a multiplexekbe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #6
    Eddig 0.
  • regnvm #5
    Eddig elképzelni nem tudtam mit lehet kihozni egy olyan karakterből amire én úgy emlékszem gyerekkori képregényeimből hogy dobálgatja a kalapácsát és kb annyi :D de most azt kell mondjam várom,az előző bemutatója is tetszett meg ez is. A főszereplő meg kiköpött Thor
  • m minnifield #4
    miért nem rólam csinálnak filmet?
  • kissssss #3
    jaj hogy nektek semmi sem jó.
  • opeca #2
    Látványosnak látványos csak valahogy úgy érzem, ez 2011-ben már alap egy Marvel adaptációnál.

    Miért nem Odinról csinálnak inkább filmet? Persze a mitológiáról?
  • tatish #1
    húha, remélem nem lőttek le minden látványt a bemutatóban:)
    várósas