Szekeres Viktor

Megérkezett a Föld inváziója - Csata: Los Angeles magyar plakátja

Most már nyugodtan mérget vehetünk arra, ami az év elején még egyáltalán nem tűnt biztosnak, miszerint nagyjából a világpremierrel egy időben láthatjuk A Föld inváziója - Csata: Los Angeles című inváziós scifit.

Idehaza március 17-én mutatja be az Intercom magyar szinkronnal A Föld inváziója - Csata: Los Angeles (Battle: Los Angeles) című scifit, azaz alig egy héttel az amerikai premiert követően mi is láthatjuk a tavasz egyik legjobban várt scifijét. A filmet az a Jonathan Liebesman rendezte, aki korábban A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet-tel, valamint a The Killing Room-mal vétette észre magát, s legközelebb a Titánok harca második részén fog dolgozni.

Azt még nem tudni, hogy A Föld inváziója - Csata: Los Angeles mennyire fog a karakterekről szólni, mekkora feladatot fog a főbb szerepekben feltűnő színészekre róni, azonban feltétlenül jó hír, hogy Aaron Eckhart, Michelle Rodriguez és Bridget Moynahan személyében jól csengő neveket sikerült összeszedni a Christopher Bertolini (A tábornok lánya) történetéből készült produkcióhoz.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #14
    Es persze az ember a ratyi technologiaval megint gyozni fog...
    Unalmas mar....
  • endrev #13
    Nagyon béna a narrátor hangja (ide)... Semmi ereje, se komolysága.
  • Mentoloshurkaka #12
    Ismét egy x+1-ik függetlenség napja, hurrá!
  • ZeemanX #11
    *győzni
  • ZeemanX #10
    Akik persze le is fogják, az egyébként másik galaxisból érkező, mindenkitlegyakó-ultrahiperszuperhájtek szintű csúnyagonosznyáladzó élilyeneket, és a végén lassítva szalutálnak a lobogó usa zászló előtt.
    Röhej.
  • Sidewinder #9
    Jáájj. A trailer nem nagy eresztés. A film címadása szokás szerint érdekes,bár volt már ennél durvább is. Az eredeti előzetesben is kb. ennyit beszélnek,de az sokkal jobb.Maga a film eléggé Függetlenség Napja 2-nek néz ki. Mindenki kihullik(Párizs elesett,Moszkva elesett,stb.).E.T. ezúttal nem akar hazamenni,így csak a hőasamerikaiszuperdzsiájdzsók tudják megmenteni az emberiséget.
  • m minnifield #8
    a mi égig érő fánk :D
  • Merces #7
    FÁNK AZ ÉGEN!!!!!
  • jeti00 #6
    remélem nem vlmi karakterfejlődős gagyiság, rendes film legyen ebből :)
  • opeca #5
    Bizonyára az ilyen filmeknek is meg van a helyük, még azt is megkockáztatom, hogy kellenek is. Csak a gonosz idegenes inváziót tartom én már egy nagyon lerágott csontnak. Amióta létezik sci-fi, ez top téma, ideje lenne már túllépni rajta.