Szekeres Viktor

A szexelő Natalie Portman az év eddig legnagyobb sikere itthon

Itthon sem lehetett bírni Natalie Portman és Ahston Kutcher új filmjével, a Csak szexre kellesz című romantikus komédiával, mely az év legjobb nyitányát produkálta országos viszonylatban.

A hétvége legnézettebb filmje Magyarországon a 27 moziban vetített Csak szexre kellesz volt, amit 27 818-an néztek meg, s ezzel Natalie Portman és Ashton Kutcher romantikázása 14 nézővel többet produkált, mint az év eddigi legjobb nyitányát hozó Szerelem és más drogok. A majdnem huszonnyolcezer jegyvásárló egyébként 34 millió 740 ezer forinttal gazdagította a mozikat és a hazai forgalmazót, a UIP-Dunafilmet.



Az első helyezett újonc mögött a második helyet mindössze 34%-os bevételcsökkenést produkálva a Gulliver utazásai szerezte meg, ami azt jelenti, hogy Jack Black családi filmje bejött a nézőknek, s 10 nap alatt átlépte a negyvenezer jegyvásárlót. A legnézettebb tíz film bevételei egyébként az előző hétvégéhez képest 13%-al megnőttek, s ezekre az alkotásokra csütörtöktől vasárnapig 99 915 jegyet vásároltak honfitársaink.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • JASON13 #1
    Pedig a Balettáncos Portman sokkal jobb lett!