Szekeres Viktor

Az animált Jason Statham okozta az év eddigi legnagyobb meglepetését

A többek között Jason Statham által szinkronizált Gnómeó és Júlia című kerti törpés animációs filmnek két nagyágyúval kellett megküzdenie a dollárokért, s az előzetesen temetett produkció erején felül teljesített.

Ki hitte volna, hogy egy második vonalbeli animációs film tényező lehet a 100-150 millió animált alkotások között. Főleg úgy, hogy a kerti törpékről szóló Gnómeó és Júlia (Gnomeo and Juliet) egy héten mutatkozott be Amerikában Adam Sandler (Just Go Wit It) és Justin Bieber (Justin Bieber: Never Say Never) filmjeivel, melyek egyaránt 30 millió dolláros hétvégi nyitást produkáltak.


A szinte kivétel nélkül angol színészek közreműködésével (James McAvoy - Gnómeó, Emily Blunt - Júlia, Jason Statham - Tybalt) készült animációs film három nap alatt nagyszerű, 25,5 millió dolláros bevételt produkált, ami minden idők legjobb év eleji animációs teljesítményének számít. A közönség összetételét vizsgálva megállapíthatjuk, hogy a nézők 59%-a volt nőnemű, a legtöbben pedig a 2-11 éves és a 26-49-es éves korcsoportból kerültek ki (36-36%).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dynamic #2
    Ennél rosszabb és érdektelenebb animációs filmet el nem tudok képzelni. A trailer alapján a film, szinte kivétel nélkül jellegtelen, steril, rosszabb esetben unszimpatikus, csöppet sem szerethető karakterek tömkelege, a címszereplőkkel az élen.
  • snorbi #1
    "minden idők legjobb év eleji animációs teljesítményének számít"

    Hihetetlen, mennyi ilyen idióta statisztika van :)
    De hogy valakinek ez a munkája, hogy ilyeneket nyilvántart/utána jár...