Szekeres Viktor

Itt a 11-11-11 előzetese

Pár sikerhorrorral a háta mögött Darren Lynn Bousman egy eredeti történetre épülő filmmel próbálja elnyerni a közönség kegyeit. A 11-11-11 első előzetese biztatónak tűnik, olyan mintha egy európai produkció lenne.

Miközben egyes nyári, sőt tavaszi premierek első előzetesei is váratnak magukra, Darren Lynn Bousman (Fűrész 2, Fűrész 3, Fűrész 4) új rendezésének trailerje annak ellenére látható, hogy csak novemberi bemutatóról van szó. A 11-11-11 első videóanyagát a berlini európai filmes vásáron mutatták meg az érdeklődőknek, s ha már ez megtörtént, a netre is felkerült a számmisztikával foglalkozó anyag.


A 11-11-11 természetesen 2011. november 11-én kerül bemutatásra Amerikában, s ha sikeres volt a prezentáció, akkor több országban is ugyanekkor kerülhet a mozikban. Hasonló a számmisztikára építő mozifilmet legutóbb 2007-ben láthattunk, amikor Jim Carrey próbálkozott meg egy komor hangulatú thriller készítésével, de a 23-as szám nem csak anyagiak tekintetében lett bukás, hanem minőségileg is (kritikánk).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tatish #2
    ez olyan lesz mint a gyilkos számok sorozat? ott sem a számok gyíkolásznak... -_-
  • koschwarz #1
    húúúú, húúúúúúúúúú...demegijedtem.