Szekeres Viktor

Jöhet az Amerika kapitány 2

A Marvel Studios vagy nagyon biztos az Amerika kapitány sikerében, vagy csak némi időt akar nyerni, hogy mihamarabb folytatódhasson a sorozat, hiszen felkérték az első rész íróit, hogy álljanak elő egy újabb szkripttel.

Még be sem mutatták az idei képregény-adaptáció egyik legkésőbb bemutatásra kerülő darabját, az Amerika Kapitány: Az első bosszúállót (Captain America: The First Avenger), a Marvel Studios máris a folytatást tervezgeti, abban bízva, hogy Joe Johnstone filmje meg fogja hódítani Amerikát, s talán az egész világot is.


Éppen ezért fel is fogadták Stephen McFeely-t és Christopher Markust, a Piás polák bérgyilkos, a Narnia-trilógia és a mostani Amerika kapitány-film írópárosát, hogy dobják össze az esetleges folytatás szkriptjét is. A tervek szerint az Amerikai kapitány második része a Bosszú angyalai (The Avengers) mozifilm eseményei után játszódna, s minden bizonnyal jelentős szerepet kapna Bucky is Tél Katonaként.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • adampierson #6
    Akkor, téged most kutyába se veszünk! XD
  • kalapos01 #5
    a kutya sem emlékszik az FF4-re, arra meg főleg nem, hogy Albán kívül milyen noname színészek voltak benne.
  • portable #4
    zsír
  • xido #3
    Ráadásul tudom,hogy egy színésznek pénz és hírnév,de egyik se képes ilyenkor szólni,hogy srácok,az arcomat már az F4-hez kötik,hogy venné ki magát ez?
  • xido #2
    Pláne úgy,hogy nemcsak nekem jutott eszembe a sorozatból Chuck sógora,akiben minden megvolt keményen egy ilyen szerepre
  • adampierson #1
    Még mindig félek, hogy Joe Johnstone, első kirívóan nagy baklövését követi ezzel a filmmel. Nemhogy a kapitány (szerény személyem szerint) nem érett meg a vászonra, de még a főszereplő is igen ciki, mivel kétszer játszotta már a fáklyát a F4-ben. Még mindig nem tudom felfogni, hova tűntek a jóképű macsó csávók , hogy csak ezt a pasit találták.