Szekeres Viktor

Új részekkel folytatódik a Svindlerek

A Spektrum egyik legnépszerűbb reality-je, a Svindlerek napokon belül vadonatúj epizódokkal jelentkezik. Az Angliában nyáron sugárzott kilencedik évad tíz részből fog állni és vasárnaponként kerül adásba.

Február 13-tól vasárnaponként vadonatúj részekkel jelentkezik a népszerű Svindlerek (The Real Hustle) a Spektrumon. Az új évadban a főszereplők még meglepőbb és még kiszámíthatatlanabb átverésekkel bizonyítják, hogy nem lehetünk eléggé gyanakvóak. Akik valamilyen rosszban törik a fejüket, könnyen megszabadíthatnak bennünket féltve őrzött hitelkártyánk adataitól, megszerezhetik számítógépünk titkos kódjait, vagy épp elvihetik drága autónkat.


Az új évadban is folytatódnak a korábbi sorozatokból már jól ismert trükkös kocsmai fogadások, de új meglepetésekre is lehet számítani. Például minden részben a svindlerekhez társul egy-egy, a médiából jól ismert arc, valódi híresség, hogy együtt szabadítsák meg a gyanútlan áldozatokat értékeiktől, majd utána úgy eltűnjenek, mint a kámfor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • chuky123 #4
    Mo-on a felét sem lehetne véghez vinni. Ezek már nem élnének. Angliában lehet mindent bevesznek de itt nem. Természetesen megrendezett az egész. Nagyon látszik az egészen.
  • Mat666 #3
    Nem rossz de meg van rendezve az egész.
  • opeca #2
    Szerintem meg divatműsor lett. Az elején még jó volt, amikor tényleg ilyen zsebes, meg hasonló "trükköket" mutattak meg, de amikor már ilyen komplett bankautomatát visznek ki, meg öltöznek be, az már szerintem baromság.
  • BlagaSG #1
    Nagyon jó műsor, sokat tanulhat belőle az ember és örülök hogy folytatódik.
    Viszont az, hogy bevonnak egy-egy hírességet is az akciókba, az nem újdonság...