Szekeres Viktor

2011 legtitokzatosabb scifijének új előzetese

Látva a Super 8 Super Bowl alatt leadott reklámját, egyre többen érzik úgy, hogy a filmből valami nagyszerű is kisülhet. Persze a véleményalkotással érdemes addig várni, míg a hivatalos trailer is bemutatásra kerül.

A Super Bowl alatt a Paramount J.J. Abrams új scifi-kalandfilmjét, a Super 8-et is bereklámozta a 100 milliós nézőseregnek. A június 10-én bemutatásra kerülő filmről egyelőre nem lehet sok mindent tudni, csak annyit, hogy a Lost készítője rendezte, producerként Steven Spielberg jegyzi, s a főbb szerepekben Kyle Chandler, Noah Emmerich és Elle Fanning fog feltűnni.


A Super 8 sajtókampánya az ugyancsak a J.J. Abrams-féle istállóból kikerülő Cloverfieldéhez volt hasonlatos, hiszen előzetesen semmilyen hír nem szólt a tervekről, így a tavalyi előzetes mozikba kerülése is mindenkit meglepetésként ért. (Legalábbis a többséget, hiszen pár nappal a trailer premierje előtt kiszivárgott, hogy valami meglepetés készül.) Az előzetest ráadásul úgy forgatták le titokban, hogy még el sem kezdődött a film forgatása.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #6
    Őöööö a Cloverből már le lehetett szűrni, hogy ha a készítők nem akarnak igazából semmi lényeges elemet megmutatni egy filmből a nagy ijesztgetésen kívül, az azért van mert nincs is mit megmutatni.
  • vortel #5
    jo sok scifi lesz ebben az évben, ha csek 1-2 jo lesz már nyertünk...
  • buklee #4
    Teljes mértékben egyetértek
  • sanyicks #3
    fúdejó valami íti utánzat valami szuperhősös űrlényes... mintha nem lenne elég szuperhősős gagyi...
  • sandor8206 #2
    Hát alig várok már egy jó kis könnyed családi sci-filmet, főleg ebben az old-school stílusban
    már folyásom van a sok epikusnak mondott, ál giccses szar látványfilmektől
    már tényleg kurvára unalmas, hogy leadnak egy trailert és ez EPIC, az EPIC, már minden EPIC aztán meg harapdosom a karfát az erőltetett áldrámától és feszültségtől, mert ma már nem blockbuster a blockbuster ha nem EPIC
    pl: akármennyire is zúz Opti a TF3-ban, már most kivert a víz attól, hogy az új csaj a robbanások közepette áll csak egyhelyben tágranyílt szemekkel, olcsó húzás Baytől remélem lesz az is, hogy Shia-t ahogy feláll a földről és lassítva forog körülötte a kamera és mutatja a harcot, a pusztítást!
  • ntom #1
    asszem borítékolni lehet, hogy ez vmi családi film lesz, úh a nagy várakozás közepette én nyugodtan fogok aludni