Szekeres Viktor

Máris megszületett az év legkülönösebb filmcíme?

David R. Ellis meglehetősen furcsa címmel akarja moziba küldeni legújabb, 3D-s horrorfilmjét, de a rendezőtől már megszoktuk az efféle kunsztokat, hiszen tőle származik a Kígyók a fedélzeten is.

A Vulture információi szerint David R. Ellis megtalálta eddig "cím nélküli 3D-s cápás thriller"-ként emlegetett filmjének címét, mely Cím nélküli 3D-s cápás thriller (Untitled 3D Shark Thriller) lesz. Hogy mindez csak valóság, némi publicitás reményében elkövetett sajtómegtévesztés vagy félreértelmezett poén, azt nem tudni, de ha mástól nem, David R. Ellistől biztosan kitelik az ilyesmi. A Végső állomás 2-3 rendezője ugyanis korábban olyan címet adott egy filmjének, hogy Snakes on a Plane (Kígyók a fedélzeten), jelezve ezzel is, hogy nem árul zsákbamacskát, hiszen a film valóban arról szól, hogy kígyók vannak egy repülőgépen. (A filmet Pacific Air Flight 121 címen tervezték bemutatni, de a rajongói nyomásnak köszönhetően végülis munkacímen került a mozikba.)


A rendező cápás thrillerje egyébként pár vakációzó egyetemistáról fog szólni, akiket cápák támadnak meg, és a tervek szerint szeptember második kerül bemutatásra. A főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk, mint Sara Paxton, Dustin Milligan, Katharine McPhee, Chris Carmack, Alyssa Diaz, Joel David Moore, Donal Logue, Sinqua Walls és Chris Zylka. A hazai premierről egyelőre nincs hír.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • smaszi #4
    És holnap megszületik a következő "Az év legkülönösebb filmcíme"...Ej-ej.
  • Elk Hunt #3
    Igaz :)
    De azért az eddigi felhozatalból az év egészére következtetést levonni hibás (úgy hogy 11 hónap még hátra van), hacsak nem jövőbe látó. Akkor meg megkérem szépen, hogy súgja meg a lottó számokat ;-)
  • zetortraktor #2
    Van az 11 is, de nem az a kérdés, hogy hány hónap van, hanem, hogy az-e vagy sem.
  • Elk Hunt #1
    "Máris megszületett az év legkülönösebb filmcíme?"
    "2011. február 9. 09:40"

    Még van 10 hónap.