Szekeres Viktor

Itthon Gulliver az ász

Amerikában hatalmas bukás volt a Gulliver utazásai 3D, nálunk azonban nem hasalt el azonnal, hanem egy erősen közepes nyitányt produkált Jack Black családi filmje, melyet akár 3D-ben is meg lehetett nézni.

Jack Black családi filmje, a Gulliver utazásai súlyos bukás volt Amerikában, a nyitánya 3D-s filmek között negatív rekordot hozott, a 112 millió dollárba került film pedig jelenleg is csak 42 milliónál tart Amerikában, amihez mindössze 13 millió, nemzetközileg szerzett dollár járul csak. Nem voltak tehát túl jók az előjelek a hazai premier előtt, azonban a hazájában nyolcadik helyen bemutatkozó film itthon az első pozícióban debütált.


A 39 moziban játszott Gulliver utazásai 3D-t hétvégén 22 035-en nézték meg Magyarországon, s ezzel 30,7 millió forint bevételt generáltak. A Jonathan Swift 18. századi regénye alapján készült filmet 3D-sre konvertálták a nagyobb bevétel reményében, s ez a hazai adatokon is látszik, hiszen egy Gulliver-jegy átlagára 1392 forint volt (nagyjából ugyanannyi 2D-s és 3D-s teremben megy a film), míg egy csak 2D-s film esetében az átlagár 1220 forint körül alakul.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dzsagon #3
    istentelen szar volt
  • Stonee #2
    pont ma néztem meg, igaz nem moziban. Black Jack filmjei nálam már amúgy is jóideje a gagyi kategóriába vannak. 1:16 perc játékidő, semmi extra, olyan 12 éves korig talán szórakoztató.

    az a tánc a végén tényleg nagyon sz@rul sült el, ritka béna volt, szerencsétlen színésznő is iszonyat volt közben... nem is értettem miért kellett egyátalán ezt erőltetni.
  • Narxis #1
    Erőltetett, gyenge poénok jellemzik ezt a filmet, 100Ft-ot se adnék érte, nemhogy 1400-at.

    A tánc a végén pedig borzalmas... :S