Szekeres Viktor

Megvan, melyik lesz Stallone új filmje

Sylvester Stallone választott, egy akciókrimi főszereplője lesz legközelebb, melyben már nem magát fogja rendezni. Ezúttal, egy fiatal nyomozó személyében még társat is kap maga mellé.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Sylvester Stallone lesz az IM Global és az EMJAG Productions új filmjének, a Headshot-nak a főszereplője. Az egykori akciósztár új filmjében egy New Orleansi bérgyilkost alakíthat, aki összeáll egy fiatal New Yorki zsaruval egy nagy volumenű ügyben történő nyomozás kapcsán, melyben a szálak a New Orleansi sikátorokból a washingtoni legfelsőbb körökig vezetnek el.

A filmet az a Wayne Kramer fogja rendezni, akinek legutóbbi filmje a közepes Crossing Over volt, de előtte a Halálos hajszával az évtized egyik legjobb akciófilmjét készítette el, korábbi munkái között pedig ott volt az Egy gyilkos agya (íróként) és az ugyancsak remek A szerencseforgató (ismét csak rendezőként). Elmondása szerint "a valószínűtlen duót két kegyetlen gyilkosság hozza össze, s mindent hajlandóak feláldozni a bosszú érdekében." A forgatás májusban kezdődhet Louisiana államban és New Yorkban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kerge30 #1
    Az "Egy gyilkos agya" véletlenül nem Renny Harlin film?