Szekeres Viktor

Napokon belül indul a Transformers tévésorozat

Ismét tévéképernyőre kerül a Transformers, ezúttal Transformers Prime címen, s természetesen animációs sorozat formájában. Itthon az év második felében a Cartoon Networkre várhatóak az autobotok és az álcák.

Február 11-én mutatja be a Hasbro és a Discovery közös tévécsatornája, a The Hub a Transformers elnevezésű játék ihlette új animációs tévésorozatot, a Transformers: Prime - The Animated Series-t. A szériát egy 5 részes minisorozat, a Dark Rising vezette fel még novemberben, melyet a The Hub a főbb karakterek bemutatására használt fel.


A Transformers: Prime - The Animated Series vonzereje lehet, hogy a készítők nívós szinkrongárdát szerződtettek. Optimus Fővezér hangját például az a Peter Cullen kölcsönzi, akit régebbi sorozatokban és a mozifilmekben is az autobot vezetőt szinkronizálja, de mellette még hallhatjuk Adam Baldwint vagy Dwayne "The Rock" Johnsont is, Megatron szerepében pedig Frank Welkert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vrahno #11
    Nem "teljesen" amatőr, de a stúdió első rajzfilmsorozatos munkája, úgyhogy érthető, ha itt-ott meglátszik ez rajta. Ám a részeket elnézve észrevehető, hogy epizódról epizódra javul a munkájuk. HD-ben nézve nagyon látványos sorozat.
  • Merces #10
    ...hát ez gáz, teljessen amatőr munka...a grafra értettem...
  • A6 Intruder #9
    Akkor csak első tíznek ismert idáig a címe...
  • Vrahno #8
    26-ból.
  • A6 Intruder #7
    Létezik az, hogy az első évad csak TÍZ részből álljon?!
  • A6 Intruder #6
    Spoiler videó:

    http://www.youtube.com/watch?v=vzUrCR1LA7w
  • Vrahno #5
    Az előttem szólónak van igaza, esélyt kell adni neki, és nemcsak azért, mert az 5 epizódos pilot nem volt olyan rossz (bár én nem is rajongtam érte úgy, mint egyesek, akik automatikusan a valaha volt legjobb TF dolognak titulálták), hanem mert nem nagyon lesz sok választás, ugyanis hosszúra tervezik a sorozatot, a második évadot már felvázolták. És a korábbi rajzfilmekkel ellentétben a Hasbro egyedül dönthet a sorsáról, mivel a saját tulajdonában lévő csatornán vetíti.

    Aki szerint meg ez nem Transformers, az nyilván az utóbbi negyed évszázadban nem figyelt oda. Higgyék el, ez sokkalta közelebb áll az eredeti TF képhez, mint egynémely sorozat, ami az idő alatt kijött -- persze azok közt is akadt kimondottan élvezhető.
  • A6 Intruder #4
    Akkor Te nem láttad az utóbbi tíz év TF sorozat termését? Mert azokhoz képest a Prime kész mestermű. Engem az zavar, hogy túlontúl emberszerűek és valamiért a hihetetlen család jut róluk eszembe. Alex Kurtzman és Roberto Orci új sorozatának az első öt rész alapján azért adni kell egy esélyt. Meglátjuk mit hoznak ki belőle (szerintem csak max. egy évadot). Amúgy honnan lehet tudni, hogy nálunk is vetítik majd?
  • Zombee #3
    Attól hogy animációs sorozat, még komoly is lehet, nem az a baj. Gagyin néz ki, szerintem a sztori sem valami komoly. Jó, a régiben is voltak bárgyúságok, de legalább jól nézett ki.
  • Narxis #2
    Én is emlékszem a régire de nekem ez is tetszett, megnéztem az 5 felvezető epizódot. Nem túl gyerekes de nem is akar mérhetetlenül komoly lenni, főleg, hogy animációs sorozatról van szó. Szerintem nézhető, persze egy élőszereplős sorozatnak jobban örülnék.