Szekeres Viktor

Nicolas Cage a magyar bukása miatt kesereghet

Hiába (nem) vadászott Nicolas Cage boszorkányokra új filmjében, a hiába tört és zúzott The Rock ismét akcióhősként, a magyar közönséget hétvégén Vince Vaughn és Kevin James mókázása érdekelte leginkább.

Meglepetés nem történt, Amerika után itthon is megbukott Nicolas Cage új filmje, a Boszorkányvadászat. S bár tény, hogy ezzel csak a papírforma igazolódott, de a forgalmazó Palace Pictures azért reménykedhetett abban, hogy a magyar nézőket jobban fogja érdekelni a középkori környezetben játszódó akciófilm, hiszen azt részben idehaza forgatták.


A Boszorkányvadászatot a forgalmazó 20 moziban mutatta be országszerte, de csütörtöktől vasárnapi mindössze 8536-an érezték úgy, hogy a film megér nekik nagyjából 1000 forintot (plusz büfékiadások). Ez átlagosan egy mozira vetítve napi 100 látogatót jelent a filmnek. Nicolas Cage ezzel a hétvégi országos toplista harmadik helyén végzett, hiszen a két hete bemutatott A következő három nap című krimit (9953 néző) és az ugyancsak friss premier A dilemmát (23 114 néző) többen látták.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tatish #2
    Most elképzeltem hogy Nicolas 'bá üldögél a kisautómintás ágya szélén és sírdogál :D
    Mondjuk rég is alkotott valami igazán jót, de attól még tud valamit ... :)
  • Wittgen #1
    Nálam viszont Vaughn és James szerepelt le már jó régen, alig van értékelhető filmjük (akár olyan is, amiben csak mellékszerepelnek).