Szekeres Viktor

A kemény akciófilmek itthon sem érdekelnek senkit

The Rock hiába kapta magára a tetoválásait és indult el bosszút állni, itthon sem érdekelte a közönséget. Mielőtt azonban úgy vélnénk, hogy leáldozott a csillaga, érkezni fog egy Halálos iramban 5, ahol mellékszereplőként biztosan sikert fog aratni.

Úgy tűnik, hogy nem csak Amerika mondott le a keményebb akciófilmekről, hanem Magyarország is, mint ahogy arra sem reagáltunk a hétvégén, hogy The Rock pár év családi filmezés után ismét lőfegyvert ragadott, hogy bosszút álljon valamin. A magyar közönség mindezt azzal fejezte ki, hogy közömbösen reagált a Rohanás hazai premierjére, így a film mindössze a hetedik helyen nyitott a hétvégi jegyvásárlások alapján összeállított országos toplistán. A 23 moziban The Rockot választó 5197 néző tehát nem tett csodát, nagyjából ugyanennyien látták hétvégén az öt hete mozikban lévő Az utazót.


A múlt heti kisebb premierek között ott volt az Emberek és istenek, mely egy kópián 409 nézőt vonzott, míg az ugyancsak 1 kópiás Szerelem, pasta, tenger 479 embert érdekelt. Jövő héten ismét kiderülhet, hogy érdekli-e a magyar nézőket az akciózás, hiszen bemutatásra kerül a Párizsból szeretettel John Travoltával, miközben a gyerekek Gulliver utazásait nézhetik meg, az igényes filmek kedvelői pedig A király beszédét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #1
    Amint lesz itt nálunk is, én simán nézem. Igényem van akciófilmekre (nem poreszra gondolok ).