Szekeres Viktor

Hírek Jason és Freddy visszatéréséről

A tinihorrorok rajongóinak egyik szeme sírhat, a másik viszont nevethet, hiszen Jason Vorhees nemsokára ismét gyilkolhat, de Freddy Krueger valószínűleg egy ideig még nem tér vissza mozifilmben.

Az elmúlt hónapokban nem nagyon lehetett hallani a tervezett, illetve pletykált Rémálom az Elm utcában- és Péntek 13-folytatásokról, ami azért is meglepő, mert a viszonylag olcsó tinihorror-rebootok körülbelül 100 millió dollárt bevételeztek világszerte, s 2009-ben és 2010-ben a műfaj legsikeresebb mozis képviselői voltak. (Más kérdés, hogy a sikeresebb új Rémálom pocsék film lett, ellenben a nálunk moziból kimaradó Péntek 13 tisztességesen sikerült.)

A filmeket gyártó Platinum Dunes egyik producere, Brad Fuller Twitterén válaszolt a filmekkel kapcsolatos kérdésekre, így követői (és a filmes hírek olvasói) elsőkézből juthattak hozzá az őket érdeklő információkhoz. Fuller leírta, hogy Mark Shannon és Damian Swift már el is készült a Péntek 13 folytatásának szkriptjével, ami nagyszerűen sikerült, és minden készen áll a forgatás előkészületeinek megkezdéséhez, amint a New Line zöld utat ad a produkciónak. Egy új Rémálom-filmmel kapcsolatban ezt írta a producer: "Ami Freddyt illeti, tudomásom szerint még említés szintjén sem merült fel egy újabb forgatókönyv megírásának ötlete.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • funkyman #1
    Egyik reboot sem volt nagy duranás, de a Freddy volt a gyengébb. MOndjuk lehet azért is untam annyira mindkettőt mert már kiöregedtem a tinihorrorokból. Bezzeg 15 éve még tetszettek az ilyenek.