Szekeres Viktor

Vadonatúj X-Men: First Class képek kerültek ki a netre

Mivel az első előzetesre még több mint egy hetet kell várnia az X-Men: First Class után vágyakozóknak, így ezen áhítozást egyelőre csak fényképekkel tudjuk enyhíteni. Újabb két fotó került fel a netre a forgatásról.

A SuperHeroHype egyik fórumozója Twitteren talált rá újabb lesifotókra, melyek Matthew Vaughn új X-Men-mozifilmjének, az X-Men: First Class forgatásán készültek. A képeken James McAvoy (Charles Xavier), Jennifer Lawrence (Mystique), Rose Byrne (Dr. Moira MacTaggert) és Oliver Platt ("a fekete ruhás férfi") látható.

Klikk ide! Klikk ide!

Az X-Men: First Class hivatalos amerikai premierje június harmadika, a hazai premierről egyelőre még nincs hír, mint ahogy még a film magyar címe is titok. Az viszont már nyilvános, hogy a képregény-adaptáció első képsorait magyar idő szerint vasárnap éjszaka láthatjuk, a Super Bowl alatt. Az, hogy mikor kerül mozikba az első hivatalos trailer és, hogy melyik film kópiái elé fogja fűzni a 20th Century Fox, még kérdőjel, hiszen a stúdiónak március végéig csak két nagyobb premierje lesz, a Gagyi mami 3. része és az Egy ropi naplója 2.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!