Szekeres Viktor

Újabb zombis tévésorozat érkezik

Talán a The Walking Dead hatalmas sikere is közrejátszott abban, hogy amerikai egyik legnépszerűbb tinicsatornája, a CW is zombisorozatot próbál készíteni a jelenlegi vámpíros és démonos mellé.

Ha közhelyekkel akarnánk élni, azt is mondhatnánk, hogy "Ha egy üzlet beindul...", de nem tesszük, a tény viszont ettől még tény marad, hiszen az amerikai CW csatorna nemsokára leforgatja a The Awekening című sorozat pilotját, mely a zombiapokalipszisről fog szólni, vagy legalábbis zombikról. (Az üzlet beindulása pedig természetesen a The Walking Dead hatalmas sikerű őszi sugárzására vonatkozik.)

A CW, mely a tiniket és a huszonéves lányokat célba vevő tévéadó, azonban természetesen a témát is fiatalosabban és "csajszisabban" próbálja meg feldolgozni. A történet két lánytestvérről fog szólni, akik egy zombi apokalipszis árnyékában kényszerülnek megküzdeni egymással. A The Awekeninget William Laurin és Glenn Davis írta, s lehet, hogy nem az egyetlen zombis újonc lesz ősszel, hiszen azt NBC még nem mondott le a Zombies vs. Vampires című sorozattervéről. Mindez persze még csak egy sorozatterv, melynek sorsáról a pilot leforgatása után fognak dönteni a csatorna vezetői.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tinman #2
    Inkább egyik se... a Zombieland volt utoljára frankó zombis film amit láttam.
  • funkyman #1
    ez nagyon ratyinak hangzik. inkább a walking dead.