Szekeres Viktor

Plakátot is kapott az X-Men: First Class

Bár a nemrég megjelent X-Menes karakterképekről Matthew Vaughn rendező azt mondja, hogy nem kerültek jóváhagyásra, a film plakátjának megérkezése arra utal, hogy elkezdődött az X-Men: First Class kampánya.

Az Ain't It Cool News-nak jutott az a megtiszteltetés, hogy elsőként jelentethette meg az új X-Men-mozifilm, az X-Men: First Class első, ún. teaser plakátját, mely ugyan még nem ábrázolja a szereplőket, de a film beszédes logójával már hirdetheti a június harmadikára kitűzött amerikai premier.

Az plakáton látható X egyébként utalás arra az ezüst színű X-re, melyet az eredeti X-Men kampányában alkalmazták még 2000-ben. Az X-Men: First Class a mozis trilógia előzménytörténeteként fog funkcionálni, hiszen az új film története Charles Xavier és Erik Lensherr barátságára és rivalizálására fog koncentrálni. (Előbbi később X Professzor, utóbbi pedig Magneto lesz.)


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Loverman #4
    kik nem lesznek egy filmben, wolverine és pókember?
  • Szolnokboy1 #3
    jó lenne, de az x-men jogai (beleértve wolverine-t is) nem a marvelnél, hanem a foxnál vannak, és a fox soha nem fogja visszaadni a jogokat, ahogy a sony sem a pókembert. ők sajnos sosem lesznek együtt egy filmben. :(
  • Loverman #2
    vajon Wolverine-t (Hugh Jackman-t) miért nem veszik be az Avengers moziba? jó lenne
  • Waterhorse #1
    10