Szekeres Viktor

Húzós, új előzetest kapott az élőszereplős Piroska és a Farkas horror

A lány és a farkas hazai premierje még nincs kitűzve, de szinte biztos, hogy itthon is láthatjuk a mozikban az Amanda Seyfried főszereplésével készült farkasemberes horrort, mely a Grimm-testvérek meséje alapján készült.

Az első Alkonyatot rendező, de később s produkcióból kirúgott Catherine Hardwicke új természetefölötti thrillerjét március 11-én mutatják be az amerikai mozikban, az azonban még kérdéses, hogy A lány és a farkas, azaz Red Riding Hood nálunk mikor lesz látható, a hazai forgalmazó, az Intercom lehet, hogy a film amerikai szereplésének függvényében dönt a magyar premierről.


Miközben a filmet váró honfitársaink bizonytalanságban vergődve töltik napjaikat, megnézhetjük A lány és a farkas második előzetesét, mely jóval többet mutat a történetből, mint az eddigi promóciós videók. Többek között az is kiderül, hogy nem csak az Amanda Seyfried által alakított főhős piros köpenye miatt kapta a film a címét, hiszen a Grimmes áthallásokat keresők a Nagymama és a Farkas nagy szemeinek említésére is felkaphatják fejüket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • GG #6
    Hol Horror ez? Kb olyan lesz mint a 300 nem lesz erőszakosabb de elégé B-kategóriásnak és csöpögősnek tűnik első klikkre DE ne legyen igazam.
  • smaszi #5
    Ez az Amanda elég sok filmben kap szerepet mostanság.
    Vagy csak nekem sikerül mindig olyanokat kifognom...
  • NEXUS6 #4
    Jó lesz ez a szoftporesz verzió is.
  • Zombee #3
    Ez a nő úgy tűnik, csak ilyen kos nyomikkal tud forgatni. Ez a srác ugyanolyan takony, mint a kis langyos vámpír.
  • david92993 #2
    Hát ez az előzetes nagyon fasza és a zene is megy hozzá és lendületes, már várom.
  • radical@work #1
    jó!