Szekeres Viktor

Csoportképen az új X-Men-mozifilm szereplőgárdája

Megjelent az első olyan kép az új X-Men-mozifilmből, az X-Men: First Class-ból, melyen együtt láthatjuk a legfontosabb mutánsszereplőket, a Professzort, Magnetót, Emma Frostot és Mystique-et.

Bár az X-Men: First Class már június harmadikán bemutatásra kerül Amerikában (a hazai premier egyelőre nincs kitűzve, csak annyit lehet tudni, hogy itthon ezen a hétvégén a Kung Fu Panda 2 kerül mozikba), egyelőre azonban a kampánya még mindig csak a kezdeti fázisban jár, hiszen nem hogy előzetest, de túl sok képet sem láthattuk a filmből.

Klikk ide! Klikk ide!

Talán mostantól beindul a reklámgépezet, hiszen, mint látható, megérkezett az első csoportkép a mutánsokról. A Matthew Vaughn által rendezett filmben a főbb szerepeket James McAvoy, Michael Fassbender, Rose Byrne, Kevin Bacon, Nicholas Hoult, Jennifer Lawrence, Caleb Landry Jones, Lucas Till, Edi Gathegi, Jason Flemyng, Oliver Platt, Morgan Lily, Zoe Kravitz és Bill Bilner fogja alakítani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • blessyou #10
    Mondjuk nekem tetszenek a sárga jelmezek, szerintem sokkal szebbek, mint az X-Men filmek bőrszerkói.
  • toby97 #9
    Ez egyszerűen borzasztó...Hogy néznek már ki? Emma Frost olyan, mint egy rúdtáncos, annak a vörösképűnek műanyagból van a haja (??!!), Mystique olyan, mint ha a Star Trek-Voyager-ből szedték volna ki...szegény bestiáról meg ne is beszéljünk.
    Bíztam ebben a filmben, de most a reményeim 90 %-a elszállt.
  • Szolnokboy1 #8
    "Ez az időben való összevisszaság már a Rozsomák filmben is érdekes volt, amikor haspók együtt harcolt vele a háborúban."

    ilyen nekem nem rémlik a filmből. haspók (Blob) csak később került a képbe, akkor, amikor már Striker összeszedte a csapatot. a háborús jelenetekben nem volt benne.

    sztem itt figyelnek majd a kontinuitásra, én bízom Matthew Vaughnban, azért ő már tett le valamit az asztalra ellentétben a Wolverine noname rendezőjével.
  • funkyman #7
    Valszeg ez is olyan ygengécske lesz mint a wolverine.
  • smaszi #6
    Rose Byrne...
  • Waterhorse #5
    Ez az időben való összevisszaság már a Rozsomák filmben is érdekes volt, amikor haspók együtt harcolt vele a háborúban. De a fiatal Xavier és Plazma egy korosztályban az már mégiscsak durva. Xavier mindig kopasz volt, és ha jól tudom Magneto haja pedig a képességétől lett ősz, nem az öregségtől. Na mind1 ettől még lehet jó film. Hogy jót is szóljak, a ruhájukat nagyon jól visszaadták.
  • njozef1984 #4
    Michael Fassenber (Magneto), Rose Byrne (Mioira MacTagger), January Jones (Emma Frost), Jason Flemyng (Azazel), Nicholas Hoult (Beast), Lucas Till (Havoc), Zoë Kravitz (Angel Salvadore), Jennifer Lawrence (Mystique) és James McAvoy (Professor X)
  • njozef1984 #3
    Emma Frostot bal képen alulról a harmadik
  • billbester #2
    jobb képen legátul emg valami Bestia féleség :D
  • billbester #1
    bal képen lentről felfelé az első Magneto arról csak őt ismerem fel
    másik képen mistique és Xavier az első kettő alulról