Szekeres Viktor

Újabb ütős kép Thorról

Thorról szóló előzetesek és Thort ábrázoló képek váltják egymást a neten. Bár csak április végén nézhetjük meg a legújabb, mozis Marvel-képregényes adaptációt, a gyártó stúdió nem bízza a véletlenre a sikert.

Az Entertainment Weekly a napokban egy új fényképet közölt Thorról, a legújabb Marvel-képregényfilm főszereplőjéről. A képen a szuperhőst alakító Chris Hemsworth látható, amint éppen nagyon pipa valakire. Hogy kire, azt minden bizonnyal a világon mi tudhatjuk meg az elsők között, hiszen az Amerikában május hatodikán bemutatásra kerülő filmet itthon már április 28-tól láthatjuk.


A 2D-ben és konvertált 3D-ben is megnézhető Thort az a Kenneth Brannagh rendezte, akit korábban Shakespeare-rendezőként ismertek, s legutóbb 2007-ben jelentkezett saját filmmel, mégpedig a Mesterdetektívvel. (Érdekesség, hogy az Mesterdetektív Anthony Shaffer színdarabjából készült, s Magyarországon pár napja mutatták be az eredeti darabot a budapesti Thália színházban Madách színházi közreműködéssel, Gálvölgyi János és Nagy Sándor főszereplésével.) Chris Hemsworth mellett egyébként a Thorban kisebb-nagyobb szerephez fog jutni Natalie Portman, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins, Rene Russo, Stellan Skarsgard, Jaimie Alexander, Kat Dennings, Ray Stevenson, Josh Dallas, Tadanobu Asano, Idris Elba, Clark Gregg és Colm Feore.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • rolinev92 #9
    A maradék meg azért nem tudja, mert hoztak már ki szart is meg jót is képregényből... volt már jó képregényből szar és fordítva szal fullra zsákbamacska
  • winnie #8
    van egy olyan érzésem, hogy az emberek 99%-a így van ezzel, a többségnek fogalma sincs a thor képregényről, arról, hogy jó-e vagy sem.
  • smaszi #7
    Milyen jó, hogy én semmit sem tudok az egészről, így majd ha arra kerül sor, nem lesz mihez hasonlítanom, és őszintén mondhatom majd, hogy tetszett, vagy nem tetszett...Ti meg veszekedjetek, hőzöngjetek csak tovább...
  • Waterhorse #6
    Vigyázz mert az úr vérbeli Marvel-es Thor rajongó, megvan neki az összes angolul megjelent Thor képregény, az összes egyéb szereplését is beleszámítva, plusz minden egyéb, Marvel dokumentáció Ashgard népéről, és történelmükről. Eredetileg kedveli az "eredeti" skandináv mitológiát, de természetesen ezek után rájött h a Marvel elgondolása gagyi és úgy döntött megossza a tapasztalatát. Szóval én nem kekeckednék vele.
    Viszont ha már úgysem tud mit kezdeni a füzetekkel én vevő lennék rájuk
  • m minnifield #5
    tökmindegy, mindkettőben szőke istenek hadakoznak meg dugnak meg pusztulnak. és mindkettő mese.
  • skodatuning #4
    És miben lett volna érdekesebb? Főleg úgy, hogy még nem is láttad a filmet.
  • menpe #3
    "Thor fiacskám! Kloffold ki a csirkemellfilét, de igényessen ám!"
    "De már fél órája ütöm, legyen már elég Babi néni!!!"
    Egy vasárnapi ebéd a Thor családnál.
  • funkyman #2
    Ha a thorban az eredeti skandináv mitológiát dolgozták volna föl, és nem a gagyi Marvel képregényt, akkor érdekes lehetett volna.
  • alien47 #1
    Remek. Már jól indul a napom hogy ezt megtudtam. Koszike.