Szekeres Viktor

Jövőre is lesz szex és pia

Az amerikai Showtime csatorna nem kukoricázott és a negyedik évad első epizódját követően már meg is rendelte a David Duchovny főszereplésével készített Kaliforga folytatását, az ötödik 12 részből álló szezont.

Amerikában úgy tűnik, hogy David Duchovny X-aktás magasságokba tör, hiszen a népszerű scifisorozatban hét évadot töltött el Fox Mulderként, jövőre pedig az ötödik szezonját kezdheti meg Hank Moodyként a Californicationben, azaz a Kaliforgiában. Mindez annak köszönhető, hogy az amerikai Showtime csatorna látva a Californication negyedik etapjának kezdőnézettségét (850 ezer néző), azonnal megkérte a folytatást a készítőktől.


A negyedik évad a készítők szerint egyébként bőven fog meglepetéseket tartogatni, a befejezése pedig igazán sokkoló lesz, de a 12. rész csak tavasszal kerül képernyőre Amerikában. Az évad során nem csak a történetre lehet egyébként felfigyelni, hanem a vendégszereplőkre is, hiszen olyan ismert nevek tűnnek majd fel, mint Carla Gugino, Rob Lowe, Michael Ealy, Zoe Kravitz, Stephen Tobolowsky, Callie Thorne, Addison Timlin és Tommy Lee.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • leeloodallas #3
    Gyűlölöm a sorozatokat. Ezt viszont egyszerűen nem lehet abbahagyni!!! Brutális sorozat, egyedülálló, qrva nagyokat lehet röhögni, szóval BESZARÁS!!!
  • moviestar #2
    ez a sorozat még a House-t is übereli! :) nagyon jól játszák a karakterüket az emberkék. Várom a folytatást :)
  • bippo #1
    Rob Lowe állatul nézett ki :)