Szekeres Viktor

Most már biztos: jövőre érkezik a James Bond 23

Egy újabb résszel már biztosan bővülni fog az egyik leghosszabb mozifilm-sorozat, hiszen még idén elkezdődik a James Bond 23 forgatása. Jó hír, hogy továbbra is Daniel Craig marad Bond.

A sok huzavona után immáron hivatalossá vált a hír, miszerint James Bond vissza fog térni a mozikba, ugyanis Michael G. Wilson és Barbara Broccoli, az EON Productions producerei, valamint Gary Barber és Roger Birnbaum, a Metro-Goldwyn-Mayer Inc. vezetői bejelentették, hogy a népszerű filmsorozat 23. részének forgatása 2011 második felében elkezdődik, a 2012. november kilencedikén be is mutatják a filmet.

A bejelentés arra is kitért, hogy Daniel Craig visszatér a sármos brit kém szerepében, míg a Neal Purvis, Robert Wade és John Logan által írt forgatókönyvet Sam Mendes fogja megfilmesíteni. Egyéb információt a hír frissessége miatt természetesen nem lehet biztosan tudni, bár egyes pletykák szerint a főgonoszt a legendás angol színpadi színész, Simon Russell Beale fogja alakítani, aki legutóbb a Titkos Szolgálat - MI5 9. szezonjában tűnt fel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #15
    Jo lesz ez...
    De jo volt meg SC , RM, TD. PB is talan.
    Nekem legalabbis...
  • hpelte #14
    szerintem a két utolsóban is van 007-es humor, de várjuk meg merre viszik tovább a karakterét mert még van benne lehetőség bőven.
  • bertino #13
    szal te sem nezted meg az eddigieket ?!

    megse dolt ossze a vilag.

    okos...
  • methodman #12
    Az új "Bond" filmek jók! Daniel Craig, mint akcióhős jó. A szerepe, amit kap, jó. Ahogy eljátssza, az jó! Csak ő nem James Bond. Mert köze nincs hozzá. A kanyarban sincs! Arról pedig nem tehet, hogy úgy néz ki, mint egy paraszt. Az utolsó 2 film mindössze egy James Bond névvel fémjelzett akciófilm, ami izgalmas, pörgős, szórakoztató, csak éppen nem Bond film. A korábbi filmek népszerűségét, hangulatát és sikerét pontosan a korábbi "ócska homokosok" adták. Ma pedig látványos akciójelenetekkel pótolják mindazt, amit sikeresen kiöltek az új részekből (Q és az egész részlege, flörtölés az összes női mellékszereplővel, Vodka Martini felrázva, nem keverve, vicces beszólások és maga a "Bond-os hangulat"). Viszont kaptunk helyette pörgést és tömérdek izgalmat :) Nyugodtan futhatnának ezek az új részek James Bond neve nélkül, mert simán megállnák a helyüket. Mondjuk Ian Fleming's James Bond 007 helyett lehetne John Smith 002 kalandjai, ha már mindenáron a brit titkosszolgálatnak akarják, hogy dolgozzon.
  • sandor8206 #11
    pont leszarom Craiget, számomra a Casino R. az egyik legjobb Bond-film, a QoS meg a legesleggánnyabb, nem tőle függ hogy milyen a film
  • Mister #10
    +1 jó pont Craig Bondjára.
  • Chocho #9
    Szerintem is. Mellesleg eddig az egyetlen olyan, aki hiteles is, mint Bond. Bár ízlések és pofonok...

    A film várós.
  • hpelte #8
    én is örülök, hogy marad, jó ha egy Bond legalább 5-6 filmet végigvisz. Nekem most a Craig féle Bond karakter a szimpatikus. De mindenkinek más
  • Nailyenugysincs #7
    Ezek után már csak azt várom hogy újabb Csillagkapu filmet csináljon a stúdió.
  • algost #6
    Hogy kinek jó hír? Mondjuk nekem kispajtás...Eddig egy normális Bond sem volt, mindegyik úgy festett a vásznon mint valami ócska homokos... Esetleg nem fogod megnézni. Nem dől össze a világ.