Szekeres Viktor

Több ezren akarnak benne lenni az RTL KLUB tavaszi valóságshow-jában

Aaz RTL Klub már a tavaszi szórakoztató produkciójának előkészületein dolgozik. A Csillag születik harmadik évadára december 11-e óta lehet jelentkezni, és máris több ezren küldték el adataikat.

Óriási az érdeklődés a műfaji kötöttségek nélküli műsor iránt. Mindez érthető, hiszen a Csillag születik első két szériájában feltűnt énekesek, táncosok közül többen azóta is a magyar művészvilág elismert tagjai - sőt, a 4 For Dance táncformáció külföldön is karriert futott be. Nem véletlen, hogy a tavasszal induló showműsorra néhány hét alatt több ezren jelentkeztek sms-ben és az interneten. A legidősebb jelentkező 78, míg a legfiatalabb 6 éves.

Eddig Magyarország minden tájáról érkeztek jelentkezések, legtöbben Budapestről küldték el adataikat, de vannak bátor reménységek, akik Romániából, Szlovákiából és Ukrajnából jelezték, milyen műsorszámmal járulnának a Csillag születik zsűrije elé. Jelentkezni még lehet a www.rtlklub.hu/csillag oldalon, vagy a 06-30-555-55-71-es telefonszámon (a "CSILLAG" szót kell elküldeni).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Elk Hunt #13
    Meglátásom szerint az elmúlt évek kitermelték maguknak azt a réteget akik erre vevők. Sajnos. Remek, megint lehet valamiről csámcsogni, beszélni sekélyes dolgokról...VV4...hát rakják be (majdnem mást írtam) őket egy 10 emeletes panel 7 emeletére őket és éljenek meg kb. minimálbérből úgy hogy a közös költséget nem fizették be páran a házból és még hitelük is van :-). Naaah ez a való világ...

    Lol, az egész egy nagy színjáték, megvezetés. Kell pár cici meg jópofi és el lehet adni. Ami meg igazán nagy probléma arról meg nincs szó...lenyúlások stb... Már annyi ilyen szar volt, hogy senki se fog rájuk emlékezni fél év után...szánalmas.
  • Wearwolfff #12
    Azért mentségükre legyen írva, nem tudnak mást tenni, mint elmenni a tévébe majomkodni. Az ipari forradalom óta nőttön nő a munkanélküliség. Ha belegondolsz az emberek 80%-a, a vendéglátó, szórakoztató, kiszolgáló körben dolgozik. Nagyon kevés az, amit igazán munkának lehet nevezni(gyártás, bányászat, kohászat, kőműves, stb.). Majd, ha megszüntetik a gépesítést és a futószalagokat, és megint mindent kézzel kell majd csinálni, cipelni, akkor megint mindenkinek lesz munkája. Akkor az emberek nem fognak ráérni ilyen gány műsorokat nézni.

    2012. Dec. 22.én nem a világvége jön el, csak a mayák szimplán nem láttak át az aznapot követő sötétségen. Emberek, élvezzük ki amíg lehet, hogy mi vagyunk túlsúlyban, mert két évünk van még az agyilag zoknik menthetetlen elszaporodásáig!
  • smaszi #11
    "78, míg a legfiatalabb 6 éves"

    Na, akkor hasonlítsuk össze őket, melyik tehetségtelenebb?!
    Én ezt egy akkora baromságnak tartom, hogy gyerekek "tehetségét" hasonlítják össze érett felnőttekével. Egyszerűen nem fair. Miért nem lehet külön korosztályba tenni őket. Lenne egy 0-18 és egy 18+
    Ja, hogy akkor 2 nyertest kéne díjazni, és az már nem fér bele a költségvetésbe?!
    Akkor meg húzzanak egy alsó korhatárt, hogy egyenlők legyenek az esélyek.

    Amúgy meg találjanak már ki valami mást, a tököm tele van az ilyen éneklős, táncikálós reality-kel.
    A TV2 legalább próbálkozik, még ha néha nem is túl nagy sikerrel.
    Jó, tudom, ott is épp mostanság fejeződött be egy ilyen show, de tavasszal legalább nem megint ugyanaz jön...
  • ldavid #10
    minek, ha lehet belőle "sztár" is?
  • winnie #9
    "valóságsó az lenne,ha ezeket is lehetne látni,ahogy a házban laknak,anyáznak,esznek,szarnak.."

    hát, akkor valószínűleg nem nagyon ismered a valóságsókat:) valóban van egy (vagyis 3) olyan reality műfaj, amiben házban élnek, de a többi 20-25-ben szó sincs ilyesmiről.
  • bippo #8
    dettó. Én is falra mászok tőle. De így legalább jó becsapós címet lehet neki adni :)
  • barcames #7
    sok idióta.... megakarja mutatni milyen hülye (buzi, kurva) gratulálok...
    meg is érdemlik, hogy nincsen pénzük ilyeneket bámulnak odavannak a sok köcsög CELEBÉRT akik NULLSZÉRIÁSOK EGYTŐL EGYIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    -menjetek a tv-be ;)
  • xido #6
    Csillag születik és társai nem valóságshow...tehetség kutató verseny..valóságsó az lenne,ha ezeket is lehetne látni,ahogy a házban laknak,anyáznak,esznek,szarnak..
  • funkyman #5
    Nem most volt a X-fakktor? Már megint egy zenés reality. Azt hiszem a retekklubbra csak részegen fogok átkapcsolni. ÉS nem jellemző hogy sokat innék :))
  • ALDO #4
    Persze, hogy nem akarnak dolgozni. Mégiscsak egyszerűbb a TV-ben bohóckodni, mint napi 8 órát robotolni.