Szekeres Viktor

Ilyen lesz A Dolog rendezőjének új durvulása

Tíz éves hallgatást követően 2011-ben új filmmel jelentkezik John Carpenter. A The Ward természetesen horror lesz, s csak reménykedhetünk abba, hogy az egykor nagy névnek számító rendező ismét régi formáját hozza.

2011-ben új filmmel fog jelentkezni John Carpenter, "A Rendező, Aki Egykor Olyan Filmeket Készített, Mint A Dolog Vagy a Halloween Vagy A Menekülés New Yorkból". A The Ward című alkotást a tengerentúlon a Warner Bros. fogja forgalmazni és a netre felkerült a film angol előzetesének első fele. A történet az Amber Heard által játszott nőről szól, aki bekerül egy elmegyógyintézetbe, ahol valami természetfölöttibe botlik.


John Carpenter sosem számított azon rendezők közé, akik hatalmas anyagi sikereket készítettek volna, bár 1978-ban a Halloween 49 millió dolláros bevétele nem számít rossznak, főleg egy olcsó film esetében. A bemutatkozó filmet még olyanok követték egy ideig, mint A köd, az említett Menekülés New Yorkból, A Dolog, a Christine, a Csillagember és a Nagy zűr kis Kínában, viszont a 90-es években már nem nagyon került ki a kezei közül értékelhető alkotás. Carpenter a 2001-es nagy bukása, A Mars szellemei óta nem is rendezett mozifilmet, mindössze a Horror mesterei tévésorozat pár epizódjában működött közre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • creed13 #8
    Az őrület torkában szerintem egész jó volt...
  • Hoz_Hun #7
    Sötétség Fejedelme és A Dolog miyen jó kis filmek. Remélem ez az új is az lesz.
  • matrozrabbi #6
    The Thing-et imádtam! Kiváncsian várom ezt is.
  • Ginos #5
    upsz,én kérek elnézést
  • Waterhorse #4
    Sam Raimi az a Sötétség Serege. Ne keverd a kettőt.
    A sötétség Fejedelme tényleg jó volt és nem szabad kihagyni, meg az Őrület Torkában is.
  • blessyou #3
    A Prince of Darkness? Az dehogy is az, Carpenter ún. apokalipszis-trilógiájának egyik filmje, mellette A Dolog, és Az őrület torkában.

    http://www.imdb.com/title/tt0093777/
  • Ginos #2
    ki bizony,mert az sam raimi....
  • exxile #1
    Kihagytátok az egyik legjobbat, a Sötétség Fejedelmét!
    Remélem jó lesz az új film is.