Szekeres Viktor

A tavalyi év legjobb rendezője Verne-regényt filmesít meg

David Fincher még nem tudja, hogy ő fogja-e rendezni A tetovált lány-feldolgozás második részét, hiszen a közönség visszajelzésétől sok függ, az azonban biztosnak tűnik, hogy nemsokára Nemo kapitányról fog forgatni.

2010 egyértelműen David Fincher éve volt, hiszen a Social Network - A közösségi háló csak nagyon kevés szervezet szerint nem az év legjobbja. A nagy kérdés, hogy sikerül-e a rendezőnek továbbra is olyan filmeket készítenie a jövőben, melyek egyszerre nyerik el a rajongók és a kritikusok, valamint a szakmai elismerését.

Sokan már a Social Network - A közösségi háló elkészítése előtt is szkeptikusak voltak a fentiekkel kapcsolatban, de a Facebookos akadályt könnyedén vette a rendező, aki most ugyanezt a szkepticizmust kényszerül elviselni A tetovált lány amerikai feldolgozását illetően. A film csak jövő karácsony előtt kerül bemutatásra, de Fincher ritka interjúinak egyikében (a Collidernek adta) elmondta, hogy a rendező következő filmjeinek egyik a Jules Verne-féle Nemo kapitány (20,000 Leagues Under the Sea) lesz, melyet 3D-s technológiával fog elkészíteni. A klasszikus Verne-sztori már több filmes adaptációt is megért, az egyik legutolsót 1997-ben készítették Michael Caine főszereplésével, Nemo kapitány és a víz alatti város címen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #4
    És akkor ez ugyanaz, csak a rendező változott vagy 2 Némó lesz?
    http://www.sg.hu/cikkek/68539/ujrairjak_a_nemo_kapitany_film_forgatokonyvet
  • Etinger #3
    Már készül a Rejtelmes sziget is.. meg volt most az Utazás a Földközéppontjába...
  • johnsilver #2
    Igazán jó Nemo feldolgozást még nem láttam, hátha ez lesz az igazi.
  • totoro #1
    Annyi jó Verne regény van, miért pont a némót kell ötvenszer megfilmesíteni....