Szekeres Viktor

Az Apádra ütök 3 már csak a nőket érdekli

Ahogy az várható volt, a Universal Pictures előzeteseivel és kampányával nem nagyon tudta felkelteni az Apádra ütök és a Vejedre ütök egykori nézőinek érdeklődését, így az Utódomra ütök csak legnagyobb rajongókat érdekelte.

Amerikában a hétvége legnépszerűbb filmje az Utódomra ütök (Little Fockers) lett, azonban a komédia visszaesett a 2. rész teljesítményéhez képest: hétvégén 34 millió dollárt kalapozott össze, a bevétel így a szerdai premiernek köszönhetően vasárnapig 45 millióig kúszott fel. (A Vejedre ütök 2004-ben 70 milliós teljesítménnyel startolt.) A több mint 100 millió dollárba kerülő Utódomra ütök a színfalak mögötti balhék miatt (a gyenge minőség miatti pótforgatások, rendezőváltással kapcsolatos fenyegetések, Dustin Hoffman utólagos befércelése a filmbe) sokak szemében már a premierje előtt elbukott - ehhez képest nem számít rossznak a bevétel.


A nézők eloszlásából leszűrhető az az érdekesség, hogy a férfiak az elmúlt években elvesztették érdeklődésüket a De Niro - Stiller duó iránt, hiszen Amerikában a hétvégén a nézők nem szerinti megoszlása az exit pollok szerint 57% - 43% volt a nők javára. A közönség kor szerinti megoszlása pedig arra világít rá, hogy a 2000-es első rész óta az akkor tinik felnőttek, a mostaniak pedig már annyira nem érdeklődnek a sorozat iránt, hiszen a nézőknek csak 53%-a volt harminc éven aluli.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tmk #3
    Az első rész tetszett, a másodikat nem láttam.
    Nem akartam moziban megnézni a 3. részt, viszont csak elmentem és elég szórakoztatónak találtam. Annak ellenére, hogy sokszor lehetett tudni előre a poénokat tetszett a film.
  • tibisan #2
    nekem az első trailer bejött a filmről... a hálaadási vacsorás rész , mikor a gyerek üvölt ..
    nem láttam még , de a 2-nál talán jobb lesz..az annyira nem tetszett , mint az első
  • portable #1
    A 3 rész közül ez a leggyengébb, de ez is nagyon jó. Kicsit a verekedés már túlzás volt.