Szekeres Viktor

Megvan az élőszereplős Bakugan-mozifilm rendezője

A karate kölyökkel hatalmas sikert elérő Harold Zwart készítheti el a Bakugan elnevezésű játék alapján készülő mozifilmet. Itthon a hatalmas sikerű játék már saját, újságárusoknál is kapható magazinnal rendelkezik.

A Universal Pictures a TheWrap-nek megerősítette, hogy a norvég Harold Zwart (ÖcsiKÉM, A rózsaszín párduc 2, A karate kölyök) készítheti el a Bakugan mozifilmet. A népszerű stratégia játék, valamint a Bakugan Battle Brawlers című animesorozaton alapján készülő film leghamarabb 2012-ben kerülhet bemutatásra.

2009-ben a Bakugan Battle Brawlers zsinórban másodjára lett a Toy Industry Association szavazásán az év játéka, így nem meglepő, hogy egy hollywoodi producer, bizonyos Scott Stuber lecsapott a jogokra és előkészítette a mozifilm leforgatását. (A játék egyébként üveggolyó-szerű gömbökről "szól", akik képesek hatalmas szörnyekké átalakulni.) Harold Zwart azzal, hogy elkötelezte magát a Bakugan megrendezése mellett, továbbra is maradt a RollwCoaster Tycoon-mozifilm mellett executive producerként.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • darkerlomy #5
    lol már értem miért mondják hogy 2012-ben vége a világnak ...
  • leeloodallas #4
    Azért legyünk őszinték! Enélkül nem is volt értelme az életnek.
  • ffxi #3
    Hey?
  • Szefmester #2
    wtf?
  • Laza #1
    omg