Szekeres Viktor

Az RTL Klub és az m1 osztozott az év legnézettebb tévéműsorain

Meglepetésre az év legnézettebb tévéműsorai között egy m1-es adás is található, de egyébként 2010-et is a valóságshow-k uralkodása jellemezte, hiszen a 2 milliós nézőszámot általában reality-k érték el.

Az év három legnézettebb műsorának listáján az első két hely az X-Faktoré lett: a döntőt a teljes lakosság körében 2 826 927-en nézték, október 23-án, a második élő adást pedig 2 826 084-en követték figyelemmel az AGB mérései szerint. Az előkelő harmadik helyet a labdarúgó-világbajnoki döntő szerezte meg: Hollandia és Spanyolország csatáját csaknem félmillióval kevesebben, 2 318 934-en látták.

Az RTL Klub közleménye egyébként az énekes valóságshow-ról szóló közleményében kiemelte, hogy az átlagos nézettség mellett minden élő X-Faktorba legalább 4,2 millióan néztek bele, míg a döntő napján, a maratoni, több, mint ötórás műsorba a teljes lakosság hatvan százaléka kapcsolódott be. Sőt, ha a műsorfolyam egészét nézzük, akkor az ország lakosságának 90 százaléka találkozott valamelyik élő adással.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wearwolfff #8
    Nekem is küldözgetnek ki ilyen kérdőíveket, hogy milyen tévéműsort néztél adott napon órában. De van, hogy két óra múlva nyitom meg a kérdőívet, és már az van odaírva, hogy már beérkezett a mennyiség.

    Bár én büszkén kijelentem, hogy idén eddig egyetlen egy xfaktort, valóvillát, csillagot, gigasztárt, győzit, meg semmi ilyen mónikabalázsjakupcsekbarátot sem néztem. És előre láthatólag jövőre, meg azután sem fogok. És száradjon le a pr-telecom keze, amiért kiveszi a műsorszórásból a Viasat History-t. De lesz helyete nóta tévé, aahh de jó. Még egy &@$!%? csatorna amiért feleslegesen fizetek.
  • mastertime #7
    Ez csak statisztika, néhány száz kiosztott mérő alapján állapítják meg az egész országra viszonyított arányt. Én racionális ember vagyok, de a 90% azért erősen torzított szám, jó lenne ha ezt képlettel levezetnék nekem, hogy hozták ki, mert nevetséges:D
  • gombabácsi #6
    brutális, hogy ennyi ember él valóvilágon meg megasztáron...
  • algost #5
    Én a döntő előtt egy héttel, már 5 hajléktalant jelentettem be a lakcímemre, hogy a döntőt, már innen tudjuk nézni 6-an. Ez a több mint 5 óra feledhetetlen volt.Csak ültünk, és néztük a televíziót.Igazi maraton volt. Már nagyon várjuk a csillag születik-et!!!
  • blessyou #4
    Meg a hajléktalanoknak is van lakcímigazolójuk egyébként
  • TeDDyRuSh #3
    Olyan sok hajléktalan talán nincs:) Ez egy erős becslés, de lehet benne valami, hisz egyszer egy kocsmában ment az X-faktor, tehát beleszámolódtam:)
  • Kaliki #2
    az ország lakosságának 90 százaléka találkozott valamelyik élő adással.

    A hajltéktalanok nem véletlenül hajléktalanok,tehát nem laknak=nem lakosság
  • Zolivok #1
    akkor az ország lakosságának 90 százaléka találkozott valamelyik élő adással. hát öööö , gondolom nem olyan kezdők hogyha 1 házban több tévéről nézik azt is számolják , de az hogy 90% nézte az vicc még a hajléktalanok is bekéreCzCzkedtek .p