Szekeres Viktor

Visszatér 2010 legviccesebb sorozata

A magyar HBO viszonylag gyorsan, már januártól műsorra tűzi a jelen egyik leghumorosabb tévésorozaténak, az Egyszer fent,... inkább lent-nek a második szezonját, mely ezúttal Mexikóban fog játszódni.

Egykor Kenny Powersé volt a (baseball)világ. Majd az arrogáns baseballjátékost kirúgták a profi ligából, szülővárosában megalázták - így hátrahagyva Észak-Karolinát egy mexikói kisvárosban kezd új életet, ahol nyalogathatja a sebeit, és nagyszerűségével megörvendeztetheti a helyieket. Az HBO sikersorozata, az Egyszer fent, ...inkább lent, azaz az Eastbound & Down a második évaddal folytatódik január 4-én a magyar HBO-n.


Az HBO szókimondó sorozatának hat epizódból álló első szezonja a kritikusok és a nézők elismerését egyaránt kivívta. Az Entertainment Weekly így jellemezte: "egy győztes sorozat egy igazi vesztesről", míg a New Yorker ezt írta: "Kenny Powers továbbél emlékezetünkben az után is, hogy lekerül a képernyőről". A Washington Post pedig "az év legvakmerőbben vicces vígjátéká"-nak nevezte.

A Danny McBride főszereplésével készült, olykor valóban elvetemült komédia a második évad őszi sugárzása során elegendő nézettséget produkált, így 2011-re a 3. évadot is berendelte az HBO. Az Egyszer fent, ...inkább lent január 4-től kedd esténként, 21:50-től látható az HBO-n.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • l300d #3
    ez a film is csak Viktornak lehet a legviccesebb sorozat. Gratulalok Viktor:)
  • Wittgen #2
    Ez jó hír, féltem, hogy nem lesz folytatása, mert nagyon jó kis sorozat.
  • lac14 #1
    Viktorka nagyon dobálózik a legekkel:D