Szekeres Viktor

2011 leginkább várt scifije plakátot is kapott

Föld inváziója - Csata: Los Angeles - elkezdhetjük ízlelgetni a magyar címet, hiszen nemsokára mi is elolvashatjuk a hazai plakátokon, ugyanis Jonathan Liebesman scifije nem sokkal az amerikai premier után itthon is látható lesz.

A ComingSoon.net-en jelent meg először a Sony új scifijének a plakátja. Az Amerikában március 11-én bemutatkozó Battle: Los Angeles-t Magyarországon március 17-étől láthatjuk a mozikban Föld inváziója - Csata: Los Angeles címen, ami azt is jelenti, hogy a hazai premier fixnek vehető, nem lesz függvénye az amerikai fogadtatásnak. (Persze a filmforgalmazók a változtatás jogát mindig fenn szokták tartani.)

A Jonathan Liebesman által készített nem sztárszereposztással próbál sikert elérni, hanem inkább koncepciójával, mely az előzetesekből világossá vált. Ennek ellenére több ismert arc is felbukkan majd a scifiben, hiszen olyan színészek szerepelnek benne, mint Aaron Eckhart, Michelle Rodriguez, Ramon Rodriguez, Bridget Moynahan, Ne-Yo és Michael Pena. (Pozitív jelnek számít, hogy a rendezőt, már a film bemutatása előtt felkérték a Titánok harca 2 elkészítésére.)


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Elk Hunt #13
    Nahát megint egy gyöngyszem!

    Igazából még a SkyLine okozta sokkból sem tértem magamhoz. Nem igazán értem, hogy minek kell ilyen szarokat futószalagon gyártani. Legalább lenne benne némi realitás. Megint előszedik ezt a témát, hogy legyen mitől "félni", kb mint a hidegháború idején (ugyan is nagyon sok film készült amcsihonban ekkor, aminek a témája hasonló), csak már az az idő elmúlt. Szerintem ez egy olyan téma, ami egészen egyszerűen nem lehet kirobbanó siker.
    Egészen addig jó, amíg el nem kezdünk gondolkozni: Miért jönne ide valaki? Mi az ami máshol a galaxisban - univerzumban nincs? Milyen nyersanyag? Jaahh, hát a balf**** emberek! Hmmm. És? Majd jó megkajálják, megölik, stb. őket. Öööö miért is? Azt se nagyon hiszem, hogy ha egy ilyen "esemény" bekövetkezne akkor láthatnánk élient... max robotokat. Sokkal egyszerűbb azokat elküldeni, azok pótolhatók.(Manapság is lehet látni már ezt az irányt).
    Ehhh...
  • leeloodallas #12
    Ez egy film címe lenne: "Föld inváziója - Csata: Los Angeles"????? És fizetnek valakinek, hogy ilyen szart kitaláljon??? A dilettantizmus, hozzá nemértés nem ismer határokat...
  • las1o #11
    1942 - Battle of L.A.
  • Cefet #10
    Apám, Te nagyon lökött vagy...
  • Zoliz #9
    Bízzunk benne...
  • matrozrabbi #8
    nagyon nézős lesz
  • NEXUS6 #7
    Jó kis lődőzős film lesz ez, heee. Csak aztat nem értem, hogy miért kell az élien teknolódzsínak úgy kinéznie, mintha a Diszkóveriről valami szeméttelepépítgetős műsorból estek volna ki? Az ezeréves Alúminiumflakon a Csigalók háborújából olyan mint valami fullextrás Nixon Kaskály várositelepjáró ezekhez képest, heee!
  • cylonflatus #6
  • chase #5
    Michelle Rodriguez vajon ebben is meghal? :)
  • Magiszter #4
    Hát remélem nem Skyline 2 mert az borzalmas volt. Ellenben ha egy Függetlenség napja színvonalat megüt, akkor már rossz nem lehet. Bár ott a szereposztás is sokat dobott.