Szekeres Viktor

Itt az élőszereplős Hupikék törpikék mozifilm új plakátja

Zseniális szójáték kíséretében jelent meg az élőszereplős-animált hibrid Hupikék törpikék-mozifilm legújabb plakátja. Raja Gosnell rendezésének egyik főszereplője napjaink egyik legkedveltebb sorozatszínésze lesz.

A Columbia Pictures megjelentette az Amerikában augusztus 31-én, nálunk viszont már augusztus 25-én mozikba kerülő Hupikék törpikék (The Smurfs) legújabb plakátját, melyen a film animált szereplői közül látható három. A konvertált 3D-ben bemutatásra kerülő filmben az animált törpök mellett természetesen igazi színészek is jelen lesznek.

A főbb szerepekben láthatjuk többek között Neil Patrick Harrist, Jayma Mayst, Sofia Vergarát és Hank Azariát - utóbbi lesz Hókuszpók, a törpök hangjait pedig olyanok fogják szolgáltatni többek között, mint Katy Perry, Alan Cumming, Fred Armisen, George Lopez, Paul Reubens, B.J. Novak, Jeff Foxworthy, Wolfgang Puck és Tim Gunn. A filmet a Gagyi mamival és a Scooby Doo 2: Szörnyek póráz nélkül című filmekkel is büszkélkedő Raja Gosnell rendezte.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Bulics #7
  AVATAR 2 ?
 • Quantumleap #6
  Emlékszem, bátyámmal egyszer azt találgattuk, hogy a "Tele van a törpöm" a "Tele van a tököm" törpös megfelelője akar-e lenni.:)
 • bladesoft #5
  Viktor nem elég törpös hogy ezt vágja. Jó pár cikket eltörpölt már mióta itt törpöl nekünk. De ne kapjuk fel a törpöt, a törp lehetősége még előtte törpöl.
 • nessboth #4
  Olvastam egy terjedelmes cikket a funkcionális analfabétákról, akiknek sem a szöveg és sem a szöveg stílusa nem esik le. Ismered azt a kifejezést, hogy irónia? Mert Viktorka ebben a cikkben elég gyakran használta.
  Ha neked az utolsó mondatban például nem esett le a burkolt alázás, akkor gond van!
 • Quantumleap #3
  A film tényleg gagyi lesz szerintem is (mi ez a marhaság, hogy átjönnek a mi világunkba?), de a szójátékkal, nem értem, mi bajotok van. Magyarul:"Hol a törpben vagyunk?". A rajzfilmsorozatban is így beszéltek, vagy már nem emlékeztek?
 • artschi #2
  Hát ha erre a 2 filmjére büszke a rendező... És igen, a szójáték... tényleg rendkívül zseniális... kedves Viktor! Ha számodra ez zseniális, akkor nálad milyen az átlagos vagy az átlag alatti?...
 • Locutus51 #1
  FÚÚÚÚ, de kurva zseniális szójáték! Biztos ültek legalább fél percig felette, hogy mit írjanak a plakátra...