Szekeres Viktor

Itt megnézhetőek a Gru-hoz készült remek kisfilmek

A Gru cuki sárga kis csöppségei három rövidfilmmel jelentkeznek a nemrég megjelent DVD-n. A kötelező videók valószínűleg csak korlátozott ideig lesznek elérhetőek, köszönhetően a jogvédőknek.

A Gru (Despicable Me) az év egyik legnagyobb animációs sikerfilmje volt, hiszen Amerikában 250 millió dollár bevételre tett szert, világszerte pedig további 288 millióval gyarapította a kasszát. Ez azt jelenti, hogy jelen állás szerint Amerikában az év hetedik, a világ többi részét figyelembe véve pedig az év nyolcadik legsikeresebb filmjéről van szó.


A siker kulcsa természetesen a marketing kampány volt, de természetesen az sem jött rosszul, hogy a film is elfogadható lett. A reklámok ugyanis jórészt a minyonokra épültek, a filmben szereplő a sárga apródokra. A nemrég megjelent DVD pedig természetesen az ő népszerűségüket próbálta meg kiaknázni pár, direkt erre a célra gyártott kisfilmmel, melyek humorban könnyedén verik a mozifilmet.


A három kisfilm megjelentetése hasonló megoldás, mint a Jégkorszak vagy a Madagaszkár esetében, ahol ugyancsak nem a főszereplőket kezdték el idővel nyomni, hanem a vicces mellékszereplőket, Motkányt, illetve a pingvineket. Utóbbiaknak már saját animációs sorozata is készült, s ki tudja, talán a minyonokra is ez a sors vár.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)