Szekeres Viktor

Csúcson zárt a Dexter 5. évad, mégis távozik a fő író

Hiába volt az 5. évad a Dexter egyik legnézettebb szezonja, ott hagyja a sorozatot Chip Johannessen , akit az előző évben távozó fő író helyére szerződtetett a Showtime csatorna. Utódját házon belül választották ki.

Fura, hogy az elmúlt hetekben immáron a második enyhén szólva is ellentmondásos hírt kell közölnünk egy sikersorozatról és annak íróiról. Pár napja ugyanis kiderült, hogy az év egyik legnagyobb sikerének, a The Walking Dead-nek a készítője, Frank Darabont, megvált írótársaitól, akikkel az 1. évadot összehozta és a tervek szerint másokkal készítteti el a folytatást, amit továbbra is a képregényes alapra, valamint saját ötleteire fog építeni.


A Dexter éppen fordítva járt, hiszen alig fejeződött be a sorozat 5. szezonja (a finálé rekordnagyságú, 2,5 milliós nézettséget produkált), kiderült, hogy a 6. szezonra nem tart a szériával az a Chip Johannessen, aki az idei évadra csatlakozott fő íróként a stábhoz, azaz ő határozta meg a történet folyását. Johannessen helyét a 2. évadtól a Dexter stábjában dolgozó Scott Buck fogja átvenni, így ő találhatja ki, hogy merre is fog tartani a széria a hatodik szezonban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • m minnifield #6
    nem szokásom a saját ízlésemet másra tukmálni, de ebben az esetben ajánlom, nagyon gyorsan pótold a 4.évadot, megéri. ja, de lehetőleg ne olvass róla el előtte semmit, úgy fog hatalmasat ütni a végén a cliffhanger.
    hello, dexter morgan!
  • carville #5
    Nem csodálom mert a harmadik évad a leggyengébb az egész Dexter sorozatban.
    Ezzel együtt viszont jön, hogy a negyedik végre megint jól sikerült, nem éreztem olyan erőltetettnek mint a harmadikat, és végre nem mindig úgy alakultak az események, hogy Dexter abból tökéletesen jól kijöjjön. Bár ezzel együtt jön az is, hogy emiatt az évadzáró vége nagyon nagyon gonoszra sikerült...
    Szóval, érdemes elkezdened a negyediket, mert vissza jön az érdeklődésed.
  • bmw #4
    En a 3. evad vegen lealltam a Dexterrel...
    Nem tudom miert, talan nem erdekelt mar annyira mint az elso ket evad...
  • vg #3
    Érdekes lesz, hogy a Dexter-t és testvérét alakító színész a való életben férj és feleség... volt pár nappal ezelőttig. Kellemetlen lesz nekik együtt játszani... a csajszit tuti kinyírják az első rész elején, mondjuk pont Dexter, mert rájön a csaj az igazságra. Szerintem valami ilyesmi lesz.
  • Dakkon #2
    a feeling
  • Dakkon #1
    mindegy, csak maradjon Dexter