Szekeres Viktor

Premier sorozatokkal indítja új csatornáját a TV2

PRO4 néven indul el a ProSiebenSat.1 új csatornája idehaza, melyen filmek mellett sorozatok is láthatóak lesznek. Sőt, nem csak máshol már leadott szériák, hanem olyanok is, melyeket itthon még nem mutattak be.

A PRO4, a ProSiebenSat.1 legfiatalabb általános szórakoztató csatornája 2011. január 1-jén indul el Magyarországon. A csatorna szinte mindenki számára kínál szórakozási lehetőséget, műsorában megtalálhatóak egyaránt a mozifilmek, tévéfilmek, már ismert és vadonatúj sorozatok, népszerű magyar szórakoztató műsorok is.


A premiertartalmak közül elsősorban Patrick Swayze legutolsó munkáját, a Fenevad című sorozatot emelnénk ki, amely mindenképpen nagy érdeklődésre tarthat számot. De visszatér a képernyőre Chuck Norris is a Walker, a texasi kopó című sorozattal, illetve a Trinity kórház második évada is a PRO4-en debütál majd.


A csatorna Magyarországon forgatott és készített arculata is hűen tükrözi személyiségét, friss, trendi és szórakoztató formában jelenik meg a PRO4 logó a különböző átkötő elemekben. A műsorajánlókban pedig egy ismert hang, Somogyi Zoltáné hívja fel a figyelmet az adó műsoraira. (A Juventus rádió hangja egy rövid ideig a TV2-n is próbálkozott műsorvezetéssel.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laza #6
    Újabb szutyi adó, amit a kutya sem fog nézni ... akkor meg minek?
  • davidka003 #5
    Mivel az HBO készítette kétlem, hogy eladná a jogot a TV2-nek. :)
    Várom már, hogy adják.
  • lacabooy #4
    a texasi kopó helyett, lecsaphattak volna a Gengszterkorzóra,nagyon menő lenne!:)) De aszem azt januártól az HBO fogja adni...
  • winnie #3
    sajtóközleménynek nevezik az ilyet. a csatorna (vagy akárki) megírja magáról, elküldi mindenhova és bízik abban, hogy megjelentetik, hiszen ingyen anyag, csak kopipésztelni kell és foglalja a helyet.
  • morden #2
    Kissé reklám ízű ez a cikk
  • m minnifield #1
    walker a friss és trendi texasi kopó.