Szekeres Viktor

A Dreamworks bejelentette új, eredeti animációs filmjét

A Dreamworks bejelentette új animációs filmjét, mely 2013-ban kerül a mozikba, s mely a Me and My Shadow címet fogja viselni. A tervezett film a trendnek megfelelően 3D-ben kerül bemutatásra.

A DreamWorks Animation SKG, Inc. ma bejelentette, hogy sikernek bizonyuló animációs filmjei, valamint a 2012-es The Croods után, melyik lesz a következő projektje. A 2013. márciusában bemutatásra kerülő film a Me and My Shadow (Én és az árnyékom) lesz, amely az Így neveld a sárkányodat című animációval ellentétben nem fog irodalmi gyökerekkel rendelkezni, teljesen eredeti alkotás lesz.

A stúdió a tervek szerint teljesen újszerű és hagyományos animációs technikákat fog keverni a Me and My Shadow-ban, mely természetesen 3D-ben kerül majd a közönség elé. A filmet Mark Dindal rendezi, aki nemrég a Csodacsibét is készítette, a forgatókönyvet pedig az ugyancsak Csodacsibés Steve Bencich és Ron Friedman írta, s jelenleg azt Tom Astle és Matt Ember (ZseniKÉM) dolgozza át.

Me and My Shadow Shadow Stanről fog szólni, egy kivételesen frusztrált árnyékről, aki mozgalmas élet iránt vágyakozik, azonban gazdája, Stanley Grubb a világ legunalmasabb embere. Valahogy az árnyéknak sikerül áttörnie a világok közti határt és átveszi az irányítást Stan felett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • IMYke2.0.0.0 #2
    A 3D engem nem hat meg. A sztori gyenge.
  • bcrics #1
    noir színekben és 3dben?vagy mi lesz ez.?