Szekeres Viktor

Végre hivatalos fotók a Karib-tenger kalózai 4-ből

Johnny Depp és Penelope Cruz van a USA Today friss számában megjelent hivatalos Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken első promóképein. A Disney folytatásfilmját május 19-től láthatjuk itthon.

A megannyi lesifotó után végre kikerültek a Disney-től az első hivatalos képek a Karib-tenger kalózainak Ismeretlen vizeken (Pirates of The Caribbean: On Stranger Tides) alcímet viselő epizódjából. Az itthon május 19-én debütáló film első fotó természetesen a Johnny Depp által alakított Jack Sparrow kapitányt ábrázolják, valamint a sorozathoz frissen csatlakozó Penelope Cruzt, aki azt az Angelicát alakítja, aki Sparrow-hoz hasonlóan az Ifjúság Forrását keresi.

Klikk ide! Klikk ide!

A Rob Marshall által rendezett film első előzetese hivatalosan december 13-án, amerikai idő szerint délután 1 órakor fog debütálni. A trailer képsoraiban több régi ismerős is fel fog majd tűnni, hiszen többek között visszatér Barbossa kapitány (Geoffrey Rush) és McNally (Joshamee Gibbs) is. Sőt, a harmadik részben már megismert Keith Richards is fel fog bukkanni Teague kapitány szerepében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Béka Benő #4
    Megnyugtatlak,hogy már a 5-6.rész előkészületei zajlanak !
  • winnie #3
    hát, nagy bátorság kell, hogy folytassanak valamit, ami 1 milliárd dollárt hozott világszerte.
  • opeca #2
    Hát nagy bátrak, hogy a 2. és 3. szinte már botrányosan rossz rész - főleg az elsővel összevetve - után megpróbálják a negyediket is.
  • Béka Benő #1
    Egyből látszik már a freskós képen milyen jól kihozza majd a 3D-s adtta lehetőségeket !