Szekeres Viktor

Az év sikersorozatának újabb rekordja

A The Walking Dead 5. részének nézettsége után a hatodiké is rekordot döntött, és ki tudja, hogy még meddig nőtt volna a sorozat népszerűsége, ha nem csak hat epizódból áll az első évad.

Ha valaki az 5. részt követően azt hitte, hogy a The Walking Dead nem kerülhet feljebb, az hatalmasat tévedett, hiszen Frank Darabont sorozata ismét felülmúlta önmagát és megdöntötte saját nézettségi csúcsát: a finálét a mérések szerint 6 millióan kísérték figyelemmel az AMC csatornán. A nagy kérdés, hogy mindez a minőségi dráma következménye, vagy egyszerűen a tévés vámpírok után a nézők a képernyős zombikra is kiéheztek.


Üröm az örömben, hogy az első évad mindössze 6 részes volt, de a folytatásra már egy évet sem kell várni, hiszen a népszerű és itthon is elérhető képregény alapján készített sorozat október végén folytatódni fog a 2. szezonnal, mely már a megszokott hosszúságú lesz, 13 részes. Bár azt még nem tudni, hogy kik fogják írni az évadot, az biztos, hogy az összes színész vissza fog térni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ruller #5
    Kelta: most komolyan, ha ennyire nem tetszett, akkor minek nézted? Meg különben is, mi értelme van egy ilyen sorozat esetében arról beszélni hogy nem reális, teli van logikai gikszerrel. Komolyan?...Hát mondok valamit, ezért hívják Science-FICTION-nak! Még jó hogy nem reális. Nem tudom Te hogy vagy vele, de én még egy zombival sem találkoztam, szóval nem tudom, hogy hogyan viszonyulnának a tengerész gyalogosokhoz. Te igen? Meg ha simán lekaszálták volna a zombikat, akkor hol lenne a történet?
    Az meg alap, hogy sorozatot nem nézünk szinkronizálva és akkor nincs gond az erőltetett fordítással.
    Szerintem hagyd ki a második évadot!
  • Kelta #4
    persze, én is vártam piszkosul, ezért volt hogy néhány jelenetnél, kapartam magam, hogy ne már baszki, ez barooomsááág:) Pl kézlefürészelésesnél:)
    De, lássunk jobbat:)
  • scagnetti #3
    Bár sorolhatnám az ellenérveket, hogy nekem miért tetszett, de felesleges. Mindenkinek másért tetszik valami! Jöhet a második zombiszezon
  • Kelta #2
    Hát, én ezt azért kritikusabb szemmmel nézem..az ötlet jó, ahonnan meriteni akartak kiváló..a kivitelezés::: na hátaz pocsék...
    akció??: nulla izgalom, nekem az nem harc meg akció, hogy vagy megszenek, vagy simán fejbelövöm..és mivel hörögve mennek bugyután..egyszerüen felfoghatatlan, hogy pár ezer tengerészgyalogos hogy nem tudta lenyomni öket
    dráma: ugyan..semmi komoly karakterépítés, a mellékszereplök, uncsik, nem nagyon hatott meg pl a csaj(hugica) halála....aki olyan hülye hogy egy zombikkal (járkálók, ez mekkora baromság) teli tájon egy koszvadt pisztolyt sem tart magánál, megérdemli
    látvány: hát, talán, gyengének elment..a végén az a robbanás,még a slider első évadában is ciki lett volna.. zombik nem rosszak, de hát az csak maszkmesteri munka..iparos:)
    Összegezve, nekem mély csalódás, és akkor még a rengeteg logikai és egyéb baromságokról nem is írtam, iszonyat mennyire élettelen, és nem hiteles volt, az emberi oldal ábrázolása..szegény rendező,hozott anyagból forgatott, talán nem véletlen hogy az összes írót kibaszta :)
    Nagyon remélem a 2. évadra összeszedik magukat, ebben sokkal több volt, sokkal több.
    Meg se közelíti, számomra etalon Spartacus-t.
  • Rotyoka #1
    Hatalmas sorzat, és csodás volt a 6. rész.