Szekeres Viktor

A Gyűrűk ura készítőinek új fantasy-westernje nem érdekel senkit

Hiába emelték ki a The Warrior's Way előzetesei azt, hogy a filmet A gyűrűk ura producerei készítették, a fantasy-westernnek titulált alkotás már premierje napján megbukott Amerikában.

Amerikában az ünnepek utáni hétvége általában nagyon lassú szokott lenni, amit leginkább a premierfilmek szoktak megszenvedni. Éppen ezért a stúdiók nem is erőltetik a Hálaadás utáni széles körű bemutatókat, nem csoda, hogy pénteken csak egy film, a The Warrior's Way került bemutatásra 1000-nél több moziban.


Mint ahogy az sem csoda, hogy a 42 millió dollárba kerülő The Warrior's Way cseppet sem érdekelte a nézőket, nyitónapján mindössze 1,12 millió dollárt gyűjtött be, ami 2,5-3 milliós hétvégi bevételt jelenthet, de ez csak a kilencedik helyre lesz elegendő a hétvégi toplistán. Az első helyért ismét csak a Harry Potter hetedik része és az Aranyhaj és a nagy gubanc fog ádáz küzdelmet vívni - előbbi 4,8, utóbbi 5,1 millió dollárt bevételezett pénteken.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • smaszi #10
    "az odavetített forgolódó cowboy szinte kiégeti a szemem. 80-as évek powa"

    Tényleg, az azért kicsit már gáz 2010-11 tájékán, hogy ilyet a 80-as években is megcsinálhattak már, és ezzel próbálnak eladni egy fantasy-t...
  • nessboth #9
    Iagzából baromira nem értelek! Miért ne lenne ez tömegfilm? Ez a film szó szerint TÖMEGFILM. Mese, látvány, akció. Ennyi ez a tömegfilm. Az másik kérdés, hogy tényleg egy rakás sz*r. 1:25-1:28-ig a film mélypontja, az odavetített forgolódó cowboy szinte kiégeti a szemem. 80-as évek powa!
  • hungi #8
    bmw: Elég hülyén nézne ki egy árja szamuráj...
  • richard45 #7
    Egyébként mi van akkor ha ferdeszemű, ők is emberek ugye tudod.
  • richard45 #6
    rászistá vagy e?
  • bino512 #5
    nem rossz
  • bmw #4
    Ferdeszemu fohos, torolve....
  • Waterhorse #3
    Engem érdekel amúgy, jónak tűnik. Az ilyen típusú filmekből nem lesz soha tömegfilm. Egyébként ha egy egy ilyen holt időszak akkor miért kell kijelenteni, h nem érdekel senkit? Meg ezek után párhuzamot vonni, ezzel és a Harry Potter-rel, meg egy újabb idióta amerikai animációs filmmel. Ez a kérdezzük meg Amerikában valakit mit tud Harry Potterről, aztán Zatoichi-ről effektus. Az jön ki, h Zatoichi karaktere nem érdekel senkit.
  • a_n_d_r_e_w #2
    Varjuninjak ! szamomra meg mindig nezos :D
  • e57 #1
    A trailer alapján engem sem érdekel. :)

    Esetleg ha lenne valami története is... merthogy a gyűrűk ura sem a zseniális producerek miatt lett siker.