Szekeres Viktor

Egyszerre forgatják a Karib-tenger kalózai 5-6-ot

A Disney csendben már el is kezdte szervezgetni a Karib-tenger kalózai ötödik és hatodik részének forgatását, hogy olcsóbban jöjjön ki, már ha egy több mint félmilliárdos projekttel kapcsolatban lehet olcsóságról beszélni.

Pár éve. az első Karib-tenger kalózai filmet követően a Disney a siker hatására rögtön két további epizódot tervezett be a filmből és ezeket a részeket egymás után forgatták le, rengeteg pénzt spórolva a megoldással. A HitFix információi szerint a napokban elkezdődtek a tárgyalások a stábbal és a színészekkel, miszerint a közeljövőben ismét egymás után forgatandó részekben kellene részt venniük.

Mindez persze nem meglepő, hiszen a Karib-tenger kalózai negyedik része, mely az Ismeretlen vizeken alcímet viseli, a jövő év egyik legbiztosabb sikerének ígérkezik, és a Disney vezetői szerint még akkor is hatalmas lenne az érdeklődés az 5-6. részek iránt, ha a Rob Marshall által jegyzett negyedik epizód nem kapna jó kritikákat. Persze a legfontosabb kérdés az, hogy Johnny Depp mikor fog ráérni, hiszen elvileg elkötelezte magát a Tim Burton-féle Dark Shadows, valamint a Disney The Lone Ranger című filmje iránt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sparrow35 #1
    Eddig nem volt rossz sorozat, csak nem cseszik el... Mivel eleve sorozatnak tervezték, és nem egy epizódra.