Szekeres Viktor

Jön a Madagaszkár 4 és a Kung Fu Panda 6 is

A Dreamworks hivatalosan is bejelentette, hogy a Madagaszkár nem zárul le a 2012-es harmadik résszel, valamint a Kung Fu Panda is folytatódni fog a májusi második epizódot követően.

Jeffrey Katzenberg, a Dreamworks Animationstől megerősítette az Empire filmes magazinnal, hogy a stúdió több franchise-nak több folytatásán is dolgoznak. A jelenlegi Dreamworks-sorozatok közül legközelebb, 2011. május 27-én a Kung Fu Panda második részét láthatjuk, majd pedig 2012. május 18-án a harmadik Madagaszkár-filmet.

Jelen állás szerint a Dreamworks a Madagaszkár-sorozatot a negyedik epizóddal szeretné lezárni, hiszen a harmadik rész befejezése nyitott lesz, s a lezárásban a főhősök visszakerülnek New Yorkba, oda, ahonnan elindultak. A Kung Fu Panda esetében a rajongók örömére hosszabbra fog nyúlni a széria, hiszen csak a hatodik résszel fejeződik be.

Ezen animációs sorozatok érdekessége és vonzereje a stúdió számára egyébként az, hogy bár Amerikában is 200 millió dollár körül teljesítenek, azonban világszerte 400 millió fölött - a Madagaszkár 2 nálunk és sok másik országban is az év egyik legsikeresebb filmje lett, miközben hazájában éppen csak befért az első 10-be. (Amerika és a világ többi része között a mozis bevételek átlagosan 60% - 40% arányban oszlanak el, nem csoda, hogy a 30% - 70%-os eloszlást produkáló film ilyen pazarul teljesített Amerikán kívül.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ADAMEX9 #4
    21 vagyok... Ezzel valami probléma?
  • Broafka #3
    hát ha 7-10 éves kor között vagy akkor nem csodálom, a madagaszkárnál primitívebb rajzfilmet rég láttam
  • ADAMEX9 #2
    Ennyi erővel a Kung Fu Pandára is lehet ilyeneket mondani. Nekem például a Madagaszkár sokkal jobban tetszett.
    Kinek mi...
  • Béka Benő #1
    Kung Fu Pandából jöhet egy raklapnyi új rész,de a gagyi,seggriszálós,baromkodós
    Madagaszkár sorozatot el kéne felejteni !