Szekeres Viktor

Megvan az év sikersorozata

A The Walking Dead jött, látott és győzött. Hogy a vasárnapi évadzáró epizódot követő októberi 2. szezon milyen nézettséggel fog bemutatkozni, azt egyelőre megjósolni is nehéz.

Most már biztosra vehető, hogy az év egyik legnagyobb sikerét sorozatos színtéren a The Walking Dead című zombis széria okozta. És nem azért, mert többen néznék, mint a 20 milliós NCIS-t, amelyről egyébként 8 szezonja során annyi cikk nem született, mint a The Walking Dead öt epizódja alatt. A The Walking Dead ugyanis azt a kivételes bravúrt hajtotta végre, hogy a premierje óta, melyet 5,3 millióan láttak, képes volt növelni a nézőszámát - vasárnap 5,6 millióan látták az aktuális epizódot.


És, ha azt is számításba vesszük, hogy a The Walking Dead premierjét az AMC csatorna átlagnézőszámához képest kiugróan sokan megtekintették, akkor mindenképpen elismerésre méltó teljesítményt nyújt a Frank Darabont közreműködésével készült sorozat. Csak összehasonlításképpen az AMC két elitsorozata, az Emmy-vel agyondíjazott Mad Men és Breaking Bad nagyjából 2-2,5 milliós átlagnézettséget produkált, míg az idei másik újonc, a Rubicon 1,2 milliósat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Garou #8
    Ahogy nezem a kepregeny igazan sulyos elmebeteg es egyben legjobb reszeit szepen kihagyjak... nem is, teljesen elternek tole. Sajnos.
  • G22 #7
    5.részt lenyomtam most.Várom a következő részt, nekem tetszik:)
  • Kelta #6
    hát szerintem elég bugyuta, az amcsik kajolják, tele értelmetlen dologgal..nézem, mert reméltem kinövi gyerekbetegségeit, de hát sajna nem...:)
  • ffxi #5
    Eddig 4.rész volt a leggyengébb, a többi baszott yó. Ha ilyen aránnyal folytatják, akkor nagy sikere lesz.
  • Freddycom #4
    Vasárnaponként.
  • G22 #3
    Mely napokon jelenik meg új rész?
  • G22 #2
    Első epizódot megnéztem és most a 2.rész elején is sokkot kaptam.Ez a sorozat eddig alázza a mozifilmeket, nagyon jó..
  • Carbine #1
    Szép magas nézettségi szám, de Boardwalk Empire jobb. :)