Szekeres Viktor

Már a kutyának sem kell The Rock, az akcióhős

The Rock hiába játszott 5 év után ismét főszerepet egy akciófilmben, a közönség magasról tett a családi komédiákban sikereket elérő színész legújabb próbálkozására. Dwayne Johnson a Halálos iramban 5-tel még javíthat.

A pankrátorból színésszé lett Dwayne Johnson eleinte úgy nézett ki, hogy a 2000-es évek nagy akciósztárja lesz, hiszen elég sok mozgalmas filmben játszhatott a Skorpiókirálytól Az Amazonas kincsén át a Doomig. Idővel aztán a régen The Rock néven futó színész rájött, hogy nem akar skatulyába kerülni és 2006 óta nem vállalt akciófőszerepet, és inkább családi filmekben tűnt fel. Mindezt nem sikertelenül tette, hiszen a Fogtündér, a Gyerekjáték vagy a Boszorkány-hegy mind sikeresebb lett, mint a Skorpiókirályt követő akciófilmjei. Sőt, két komikus mellékszerepe révén 100 millió dollárnál is többet hozó filmekben szerepelhetett (Pancser police és Zsenikém).


Johnson idén a Rohanásban (Faster) tért vissza az akciófilmekhez, jövőre pedig a Halálos iramban 5. részében és az Utazás a Föld középpontjába folytatásában is szerepelni fog. Azonban mostani bemutatója alapján a közönség nem biztos, hogy kíváncsi lesz rá, hiszen a Rohanás az előzetes becslések szerint mindössze 11 millió dollárt fog fialni a Hálaadásnapi hosszú hétvégén Amerikában. Ez pedig lehet, hogy csak a hétvégi toplista 7. helyéhez lesz elegendő, hiszen a szerdai bemutató napi teljesítményeket figyelembe véve az új filmek közül mind az Aranyhaj és a nagy gubanc, mind a Díva, mind a Szerelem és más drogok jobb eredményt produkált.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #7
    100x inkább Johnson akciófilmjei, mint pl. Jet Li vagy Statham frenetikus mozijai.
  • kalapos01 #6
    Rock bácsi új filmje megbukott. A Fogtündér meg nagy siker volt. Ezen nincs mit kitalálni. Gondolom (sajnos) ezután Rock is marad a komédiáknál meg cslaádi filmeknél.
  • bmw #5
    Itt a cikkiro csinalja a feszt...
    Egy baromsag mar a cim is...
  • Jacek #4
    Ezt az egeszet amit leirt itt a tisztelt cikkiro tuti hogy kitalalta ugy ahogy van:D nem kell tul misztifikalni nem lennenek akcio sztarok kicsit unalmasabb lenne a mozi..... akinek nem tetszik menjen a muvesz moziba.
  • bah #3
    Azon meglepődtem, amikor láttam, hogy a star trek voyagerben is játszott, igaz csak egy mellékszerepet. :P

    Amúgy jó színész, kár lenne ha a kutyának se kellene.
  • bippo #2
    Vin Diesel is volt Gorilla bácsi, Schwarzi is volt Oviapu. Rock-nak is kellett egy hasonló film.
    Amúgy én bírom a csókát. Színési kvalitásai ugyanott vannak, mint a fenti 2 színésznek, de ettől még jó filmje vannak.
  • barcames #1
    fogtündér hehe de kutya ez a színész....