Szekeres Viktor

Ilyen lesz a Beowulf rendezőjének új animációs csodája

A Beowulf és a Karácsonyi ének rendezője, Robert Zemeckis az egyik producere az Anyát a Marsra című Disney-animációs filmnek, melynek első előzetese a napokban látta meg a napvilágot.

A Walt Disney Pictures a netre is felpakolta új animációs filmjének, az Anyát a Marsra (Mars Needs Moms) című produkciónak az előzetesét, melyet Berkeley Breathed népszerű gyerekkönyvéből készítenek. A 3D-s, 2D-s és IMAX 3D-s verzióban is bemutatásra kerülő filmet Amerikában március 11-től lehet először megnézni, a hazai premierre viszont már egy nappal korábban sor kerül.


A nálunk magyar nyelven vetítendő film eredeti szinkronhangjai között ott lesz Seth Green, Dan Fogler, Elisabeth Harnois, Mindy Sterling, Kevin Cahoon és Joan Cusack. A filmet Simon Wells rendezte, aki legutóbb az Egyiptom hercegével jelentkezett animációs fronton, de az ő nevéhez volt köthető Az időgép című élőszereplős film is. A produceri székben az a Robert Zemeckis foglalhatott helyet, aki úgy tűnik nem csak rendezőként horgonyoz le az animációs filmeket mellett, pedig korábban olyan filmeket köszönhettünk neki, mint a Vissza a jövőbe-trilógia, A kapcsolat és a Forrest Gump.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #6
    Most értelmet nyert az anyukák által gyakran hangoztatott mondat: "Mars a szobádba!!!"
  • m minnifield #5
    ra
  • m minnifield #4
    lehet, hogy bradbury meg nem jelent novellája alapján készült. a nyár a marson.
  • Magiszter #3
    "Anyár a Marsra című Disney-animációs filmnek(..)"
    Tessék javítani a szót.

    Amúgy a bemutató alapján jónak tűnik. Ha nem lesz vontatott, lesznek benne jó poénok, és egy kerek történet, akkor akár még jó is lehet.
  • NEXUS6 #2
    Há 10 éve még lett volna valami voáá hatása.
    Bár a sztori ari, csak a fiúknak túl lányos, a lányoknak túl fiús.

    Szerintem biztos bukta.
  • Picizöldfül #1
    Nekem tűnik úgy,hogy ez egy olyan tipikus "animációs-csoda" lesz,amire kb egy hét eltelte után,nem fog emlékezni senki??