Szekeres Viktor

Jason Statham új filmje már csak DVD-n jön ki

Többek között az orosz rulettről fog szólni Jason Statham legújabb filmje, a 13, mely, akárcsak a januárban mozikba kerülő The Mechanic, egy régi siker feldolgozása lesz. Csak ezúttal az alapot francia film szolgáltatta.

Nemrég már láthattuk a The Mechanic és a Blitz című Jason Statham-filmek előzetesét, azonban a 13-mal kapcsolatban elég nagy volt a hallgatás az elmúlt időszakban, mindössze egy orosz nyelvű trailert lehetett látni sokáig. Nos, a hallgatásra megvolt az oka a gyártó stúdiónak, ugyanis kiderült, hogy a 13 Amerikában, itthon és a legtöbb országban csak lakossági forgalmazásban jelenik meg, azaz DVD-n vehetjük meg, illetve kölcsönözhetjük ki. (Nálunk már decemberben.)


A 13 egyébként remake lesz Géla Babluani rendezte saját, 2005-ös alkotásából, a 13-asból. A francia eredetivel ellentérben az amerikai verzió tele lesz jól csengő nevekkel, hiszen Jason Statham mellett szerepelni fog Alexander Skarsgard, Mickey Rourke, Ray Winstone, Ben Gazzara és 50 Cent.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pokolfiu #2
    én most csak kérdem: az a 13 a B13 akar lenni? mert a tréler alapján nemnagyon tudok hasonlóságot felfedezni... és elég buggyantnak tűnik a film is... :) pedig bírom statham-et, de néha annyira beletud nyúlni (a szarba), hoyg csak nna...
  • masika #1
    Hú ezt a filmet nagyon várom már. Láttam a francia változatot és az is nagyon tetszett. Mielőtt megnéztem semmit sem tudtam róla, hogy miről szól és nagyon izgalmas volt. Szeretem a francia filmeket, de ez teljesen más volt mint amiket megszoktam. Remélem az amcsik nem rontják el és hozzáteszik a magukét is és izgalmas érdekes lesz. Kár, hogy a mozikban nem játsszák majd :(