Szekeres Viktor

Űrplakát és akciódús állókép a Verdák 2-höz

Egy űrből készített Föld-látképpel reklámozza a Disney a jövő nyáron bemutatásra kerülő Verdák 2-t, s egy kép is kiszivárgott a filmből, melyből kiderül, hogy robbanások is színesíteni fogják a sztorit.

Csak percek kérdése és megérkezik a Verdák 2 (Cars 2) első előzetese is, de addig egyéb promóciós anyagokkal kell beérnünk, mint például egy üldözéses jelenet képével, valamint az animációs film első plakátképével. A Pixar új mozifilmje Amerikában június 24-én kerül bemutatásra, míg idehaza jelen állás szerint július 28-án láthatjuk.


A Pixar tehát a Wall-E és a Fel után ismét az egyszerűbb, népszórakoztató tematikához nyúl, s próbálja meg egyszerre elnyerni a közönség és a kritikusok, esetleg díjakat odaítélők tetszését, mint a Toy Story 3 esetében. A Verdák 2 története Villám McQueenről és Matukáról fog szólni, akik a tengerentúlra merészkedni, hogy egy világbajnokságon vegyenek részt, mely arról hivatott dönteni, hogy melyik a világ leggyorsabb autója. S miközben McQueen a versenyre készül, Matuka belecsöppen egy nemzetközi kémhistóriába.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #3
    Lesz bármi köze az űrhöz? Kétlem. Akkor minek ez az elb*sz*tt cím?

    A Föld minden tájára eljutnak, ezért a földgömb. Milyen űrfelvétel? Anyám!
  • wolruf #2
    A Fel! egyáltalán nem tetszett elsőre. Valahogy túl vontatott, nemistudommilyen volt. Aztán megnéztem másodszorra és azóta én is úgy érzem, hogy az egyik legszebb Amcsi mese (mostanában). A Verdákkal kapcsolatban is osztom a véleményed, ott jópofa volt, hogy nem volt ,,túlpörgetve'' :)
  • ADAMEX9 #1
    Nekem az első részben is a kisváros nyugodtsága tetszett. Semmi pörgés, semmi akció. De lehet még jó ez :)

    Remélem a Fel!-nek is lesz folytatása valamikor. Az egyik legszebb mese mostanában.