Szekeres Viktor

Itt a Verdák 2 igazi előzetese

Az előzetes alapján igencsak pörgős filmre kell számítaniuk azoknak, akik nyáron 3D-s szemüveggel az orrukon beülnek megnézni a Verdák második részét, hiszen Villám McQueen olyan gyors lesz, mint még soha.

Bár már láthattunk egy afféle teasert, melyet a Disney készített a Verdák második részéhez, az igazi első előzetes csak ezen a héten készült el és került a mozikba. Persze még így is több mint fél évvel járunk a június 24-i amerikai premier előtt, a július 28-án sorra kerülő magyar bemutatóról nem is beszélve.


A természetesen 3D-ben (is) bemutatásra kerülő Verdák 2 (Cars 2) főszereplőit, a nemzetközi kémtörténetbe keveredő Villám McQueent és Matukát az eredeti verzióban Owen Wilson és Larry The Cable Guy fogja szinkronizálni (nálunk várhatóan Tóth Roland és Gesztesi Károly). A további szerepekben pedig olyan színészek jutottak szereplési lehetőséghez, mint Michael Caine, Emily Mortimer, Jason Isaacs, Joe Mantegna és Thomas Kretschmann

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #4
    Arra gondolok, aki Maternek mondja, hogy 'I'm Finn McMissile' vagy mi.
    Érdekes lenne, ha Michael Keaton beszélne Michael Caine hangján, brit akcentussal :)

    Keaton egyébként szerepelt az 1-ben, meg ahogy nézem, a videojáték-változatokban is, de itt most szerintem Caine volt.(ahogy a hírben is írva van)
  • Etinger #3
    Nálam is akadt. Amúgy jó kis videó, de ha jól látom a szereplők terén kicsit más az egyensúly :D

    Ja és jó lesz az Michael Keatonnak...
  • bippo #2
    Nálam is.
    (Michael Cane-t imádom, nagyon jó a hangja a brit titkosügynök-autóhoz.)
  • Ravkin #1
    csak nekem akad a videó ?