Szekeres Viktor

A Disney Micimackó-mozifilmmel készül a nyárra - itt az előzetes

Micimackóból ismét Disney-mozifilm készül, s természetesen nem csak az olykor elvarázsolt medve tér vissza a vászonra, hanem a stúdió a többi jól ismert arccal (Nyuszi, Tigiris, Bagoly, Malacka) is szerződést kötött.

Ha egy üzlet egyszer beindul? A Disney nemrég ismét elkezdte készíteni hagyományos stílusú animációs filmjeit, s ahogy a régi szép időkben, a kiemelt figyelmet és költségvetést élvező produkciók mellett (tavaly a Hercegnő és a béka, idén az Aranyhaj és a nagy gubanc), kisebb projektekkel is megjelölik területüket a műfajban. 2011. július 15-én ismét Micimackóhoz nyúl a stúdió a Winnie The Pooh című alkotásban.


Micimackót legutóbb 2005-ben láthattuk a mozikban a Micimackó és a Zelefántban (Pooh's Heffalump Movie), mely film Amerikában leszerepelt, csak 18 millió dolláros bevételt hozott. Előtte 2003-ban pedig Malackát lehetett saját filmben látni: a Malacka, a hős (Piglet's Big Movie) 23 millió dollárra tett szert hazájában. Ezen "újkori" Micimackó-filmek sorát egyébként a 2000-es és 45 milliós bevételével legsikeresebbnek számító Tigris színre lép (The Tigger Movie) indította el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #5
    Annyira jó, hogy a régi stílusban csinálják meg, "könyvesre", 2D-ben. Remélem az eredeti szinkronhangok is elvállalják (Bács, Mikó, Verebes, Szacsvay ...).

    Amúgy nekem a kedvencem a régen Disney délutánban vetített sorozat, meg az egész estés filmek közül az első néhány. Az utolsókat nem láttam.
    (meg a mostanában menő 3D-s sem igazán tetszik, bár elég kultúráltan van megcsinálva.)
  • Lipi1980 #4
    31 éves vagyok, de férfiasan bevallom, hogy imádom Micimackót!
    Kedvencem a Zelefánt :):):)

    Ezt is nagyon várom! Micimackó mindig imádni való!
  • CaptainRumi #3
    Az Esőember nem róla szól? :D na jó nem bántom.
  • ADAMEX9 #2
    Hehehehe... ez jó!
  • Etinger #1
    Film készül Winnieről? Cöhh.. Mázlista.